Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii New York Schenectady Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Schenectady Statele Unite ale Americii 2019

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Schenectady în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
New York
Schenectady
Tip de studiu
Ritm
Clarkson University Graduate School

Începeți Masteratul de Arte din cadrul Universității Clarkson în domeniul predării programului de un an, începând cu luna iunie, cu programul nostru de vară intensiv conc ... [+]

Începeți Masteratul de Arte din cadrul Universității Clarkson în domeniul predării programului de un an, începând cu luna iunie, cu programul nostru de vară intensiv conceput pentru a învăța profesorii care aspiră să învețe.

In aceasta toamna, incepeti un mentor alt = "stagiu de predare, absolvent in luna mai, castigati certificarea cadrelor didactice de la New York si pregatiti sa incepeti alt =" predarea timpului normal in doar un an.

Folosiți-vă gradul pentru a învăța pe alții ce știți și pentru a inspira viitori oameni de știință, ingineri, matematicieni, tehnologi și specialiști de limbă. Clarkson oferă admiteri expediate și opțiuni sporite de burse pentru studenții care încep programul în iunie.... [-]

Statele Unite ale Americii Schenectady