Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii New York Saratoga Springs Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Saratoga Springs Statele Unite ale Americii 2019

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Saratoga Springs este situat în județul Saratoga, Statele Unite ale Americii. Izvoarele minerale sunt mai știu nimic despre acest oraș. Împreună cu patru ani și doi ani programe de licență și postuniversitare, institute de învățământ superior din orașul oferă grade asociat.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Saratoga Springs în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
New York
Saratoga Springs
Tip de studiu
Ritm
Empire State College, State University of New York

Master of Arts în politica socială este conceput pentru practicieni, manageri, administratori şi în public şi privat, pentru sectoare-profit şi non-profit care doresc să ... [+]

Master of Arts în politica socială este conceput pentru practicieni, manageri, administratori şi în public şi privat, pentru sectoare-profit şi non-profit care doresc să afle mai multe despre cum să faci, fie politicile guvernamentale sau de organizare mai eficace.

&nbsp

Studenţii în programul de absolvent politica socială sunt frecvent implicate sau interesate în înţelegerea şi îmbunătăţirea politicilor care au impact asupra duratei de viaţă a angajaţilor colegi, vieţile celor organizaţiilor lor servi, şi comunităţile lor.

&nbsp

În acest program se dezvolte competenţe în elaborarea politicilor, punerea în aplicare şi de analiză şi de a dezvolta o mai bună înţelegere a conexiunilor dintre federale, a politicilor de stat, locale şi organizaţionale şi procese politice. ... [-]

Statele Unite ale Americii Saratoga Springs
Septembrie 2019
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Empire State College, State University of New York

Acesta este conceput pentru a face să vă mai eficace în poziţia dumneavoastră prezente şi de a vă pregăti pentru responsabilităţi mai mari sau posturi noi care se ocupă c ... [+]

Master of Arts în studii forţei de muncă şi politica este proiectat pentru unionişti, profesionişti în resurse umane, arbitri, educatori, jurnaliştilor, activiştilor politici, avocaţi, şi de cei implicaţi în guvern sau sectorul privat. În timp ce programul oferă un fundal în relaţii de muncă americane, istorie de muncă, dreptul muncii şi de negociere colectivă, primar este concentrarea asupra problemelor actuale şi politicile generate de schimbările în economia mondială, tehnologia, forţa de muncă şi la locul de muncă.

Pentru studenţii care doresc avansare în carieră, de asemenea, programul are ca scop îmbunătăţirea competenta ta profesionala si oportunitati de cariera prin consolidarea tale de comunicare, de analiză şi aptitudinile de conducere. ... [-]

Statele Unite ale Americii Saratoga Springs
Septembrie 2019
Part time
15 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză