Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii Virginia Richmond Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Richmond Statele Unite ale Americii 2019

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. O diplomă de master 's pregătește pe elevi pentru a conduce sau de a gestiona. O diplomă de master 's pregătește, de asemenea, o persoană pentru o serie de preocupări prin studii de specialitate a unui câmp.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Orașul Richmond, situate de-a lungul liniei de căderea James River este capitala statului Virginia, Statele Unite. Mai multe instituții de învățămînt superior servi orașului. Orasul este renumit pentru colegiile tehnice bine reputate.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Richmond în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Virginia
Richmond
Tip de studiu
Ritm
Virginia Commonwealth University School of Business

Absolvenții Master of Arts în economie vor avea cunoștințele și experiența pentru a se califica pentru o gamă largă și rapidă de dezvoltare a posturilor de analist în sec ... [+]

Master în Arte Economice

DESPRE

Absolvenții Master of Arts în economie vor avea cunoștințele și experiența pentru a se califica pentru o gamă largă și rapidă de dezvoltare a posturilor de analist în sectorul privat sau public. Absolvenții vor fi deosebit de potriviți pentru posturi care necesită atât abilități de modelare, cât și o experiență substanțială în analiza și interpretarea datelor la nivel de firmă, industrie sau macroeconomice.

O caracteristică unică a programului este o secvență de bază cu trei etape în econometrie aplicată. Aceste cursuri pun în evidență aplicarea tehnicilor de modelare și analiza datelor prin introducerea de cazuri și proiecte. Prin aceste cursuri, elevii dobândesc o cunoaștere activă a software-ului statistic actualizat și o vastă experiență în lucrul cu o mulțime de seturi de date reale.... [-]

Statele Unite ale Americii Richmond
September 2019
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză