Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii Oregon Portland Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Portland Statele Unite ale Americii 2019

Un MA reprezintă o diplomă de masterat oferită studenților care au terminat un program de studii legat de științe umane sau arte, precum istorie, comunicații, filosofie, teologie sau limba engleză. Un Masterat în Arte necesită de obicei cursuri teoretice, cercetare și examene scrise.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Portland este situat în Oregon, Statele Unite ale Americii. Dacă vă place ecofriendly locul Portland este un astfel de oras pentru tine. Datorită bine organizat si planificat rețelei de transport și de utilizare a terenurilor acest oras este printre orașele cele mai ecofriendly ale lumii. Împreună cu instituțiile de învățământ superior muzeele din ofertele varietate de programe educaționale.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Portland în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Oregon
Portland
Tip de studiu
Ritm
Maitripa College

MA în Studii budiste Programul este un absolvent de program de gradul de 44 de credit, sub conducerea lui Yangsi Rinpoche. Gradul de Master se concentrează pe combinarea ... [+]

MA în Studii budiste Programul este un absolvent de program de gradul de 44 de credit, sub conducerea lui Yangsi Rinpoche. Gradul de Master se concentrează pe combinarea studiu academic riguros cu cerințele de meditație și de servicii comunitare pentru a oferi o educație superioară, integrată în Studii budiste, și este proiectat pentru studenții care doresc o în profunzime și înțelegere critică a budist crezut în contextul atât tradiționale și academice Bursa de studiu. Cuplurile grad experiența meditativă a căii și de formare pentru a integra principiile budiste în serviciul activ în parteneriat cu un curriculum filosofic nucleu proiectat la sol student în principiile budiste, logica, argumente filozofice și tehnici meditative. Integrarea de burse, meditație, și de servicii este subliniat, cu cursuri suplimentare necesare în metode de cercetare, istorie, și un minim de doi termeni de limba tibetană clasică. examene cuprinzătoare, sau, în cazuri excepționale, o teză, este cerința de studii Capstone.... [-]

Statele Unite ale Americii Portland
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză