Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii Michigan Grand Rapids Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Grand Rapids Statele Unite ale Americii 2019

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Acasă la presedinte 38 al Statelor Unite Gerald Ford, și 188.000 de locuitori, Grand Rapids este un oraș situat la vest Michigan. Clasat pe locul al doilea ca marime din stat, orașul găzduiește mai multe colegii și universități în interiorul frontierelor sale. Grade diferite, masterat, doctorat și programe în tehnologie și biologie sunt oferite aici, printre altele.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Grand Rapids în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Michigan
Grand Rapids
Tip de studiu
Ritm
Aquinas College

Master of Art în programul de consiliere clinică de sănătate mintală la Colegiul Aquinas a fost creat pentru a răspunde cererii în creștere pentru profesioniștii din dome ... [+]

De ce studiați consilierea clinică pentru sănătatea mintală?

O Master of Arts în Consilierea Clinică pentru Sănătatea Mintală program de gradul de la Aquinas College a fost stabilit pentru a satisface cererea tot mai mare pentru profesionistii din domeniul sanatatii mintale. Potrivit Biroului Statistic al Muncii, numărul de noi locuri de muncă pentru consilierii profesioniști licențiați va crește cu 39% față de numărul actual până în anul 2025.

"Este atât de incredibil pentru mine că pot să construiesc o fundație de consiliere de calitate, dar și să petrec timpul cu indivizi care caută toate obiective similare și totuși diferite. Sunt încântat să spun că acești studenți și profesori au devenit o familie mică. Și acestea sunt două dintre cele mai multe motive pentru care iubesc Aquinas. "... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
September 2019
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză