Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii Florida Lakeland Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Lakeland Statele Unite ale Americii 2019

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Lakeland în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Florida
Lakeland
Tip de studiu
Ritm
Florida Southern College

Maestrul nostru dinamic of Arts în predare este conceput pentru cei cu diplome de licență în domenii academice care doresc să obțină o certificare profesor sau sunt în pr ... [+]

Master of Arts în predare

Ai o diplomă de licență în art? Ești un biolog în căutarea pentru un al doilea carieră? Îți place matematica și doriți să partajați pasiunea ta?

Maestrul nostru dinamic of Arts în predare este conceput pentru cei cu diplome de licență în domenii academice care doresc să obțină o certificare profesor sau sunt în prezent de predare cu un certificat temporar.

Premierul Programul de predare din Florida

La Florida Colegiul de Sud, puteți câștiga un grad MAT foarte apreciat în unul din programele de top de predare absolvent din SUA - la un cost accesibil. Renumit pentru furnizarea de cunoștințe de ultimă oră și abilități pentru, carieră de succes profesori minte, acest grad vă va pregăti pentru a avea un impact pozitiv în clasă, școală, și comunitate. Parteneriate cu școlile locale să ofere oportunități pentru stagii și ajuta cu plasarea de locuri de muncă la finalizarea gradul dumneavoastră.... [-]

Statele Unite ale Americii Lakeland Tampa