Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii Kentucky Murray Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Murray Statele Unite ale Americii 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Murray în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Murray State University

Curriculum-ul a Universității de Stat Murray Master Of Arts în Programul de predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL) se bazează pe orientările elabo ... [+]

Prezentare generală a programului

Curriculum-ul a Universității de Stat Murray Master Of Arts în Programul de predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL) se bazează pe orientările elaborate de TESOL, o organizație profesională internațională, precum și cu privire la programele recunoscute la alte institutii. Acesta oferă instruire și experiențe care contribuie direct la competențe în lingvistică, pedagogie limbi, evaluare și cultură.

MA în TESOL este oferit de Catedra de limba engleză și Filosofie a Colegiului de Științe Umaniste și Arte Plastice. Facultate în lingvistică, predarea în limba a doua Doctorally-a preparat, și domeniile conexe servi ca instructori programului. Comitetul consultativ TESOL este format din director TESOL de program, președintele de limba engleză și Filosofie, iar facultatea TESOL. ... [-]

Statele Unite ale Americii Murray
May 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză