Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii Texas Garland Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Garland Statele Unite ale Americii 2019

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Garland, Texas este un orașul de origine a mai mult de 200.000 de locuitori rang printre primele o sută populate orase din SUA, orașul are un număr semnificativ de biblioteci deservesc colegiu publicului larg și universitate privată găsit aici, printre alte instituții. Diverse programe în afaceri și management sunt oferite, printre altele.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Garland în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Texas
Garland
Tip de studiu
Ritm
Amberton University

Programul permite studentului de a selecta de treizeci (30) de ore de cursuri de credit de la disciplinele de afaceri, comunicare, consiliere, comportamentul uman, şi psi ... [+]

Master of Arts (MA) gradul în dezvoltare profesionala oferă o bază de curriculum interdisciplinar larg, care permite studentului de a selecta de treizeci (30) de ore de cursuri de credit de la disciplinele de afaceri, comunicare, consiliere, comportamentul uman, şi psihologie. Acest program de gradul oferă studenţilor posibilitatea de a concepe un program interdisciplinar de studiu care aduce domenii de anchetă împreună în combinaţii unice nu altfel oferit ca un program de la Universitatea. oportunităţi de carieră sunt variate şi sunt supuse la concentraţia cursul determinată de doctorand şi en-capabil fiecare elev pentru a spori obiectivele viitoare carieră. Exemple de astfel de oportunităţi de carieră cuprind comunicaţiile, proiecte de echipă, ştiinţe sociale, şi de management. ... [-]

Statele Unite ale Americii Garland