Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii California Fullerton Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Fullerton Statele Unite ale Americii 2019

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Fullerton, California, este un oras cunoscut pentru rezultatele sale istorice, care se dovedesc a găzduit o dată de mamifere preistorice, cum ar fi marile Mammoths. Pe lângă numeroase scoli publice, orașul are un număr semnificativ de școli catolice, de asemenea. California State University, Fullerton este cea mai mare în stat și cu alte două universități, Fullerton acționează ca un centru educațional important.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Fullerton în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
California
Fullerton
Tip de studiu
Ritm
California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics

Departamentul face parte din renumitul Colegiu de Afaceri și Economie din campusul principal. Are o facultate de 30 de ani, care activează în domeniul predării și cercetă ... [+]

Departamentul de Economie de la Universitatea de Stat din California, Fullerton oferă un program care să conducă la Master of Arts Degree. Programul oferă o varietate de caracteristici:Asistentele sunt disponibile studenților calificați.Seminariile de cercetare regulate sunt deschise elevilor și facultăților.Dacă toate precondițiile au fost îndeplinite, programul poate fi finalizat în trei semestre de studiu cu normă întreagă sau doi și jumătate de ani de studiu cu frecvență redusă.Clasele sunt oferite în după-amiaza târziu și în seara pentru a facilita studiile cu frecvență redusă.Departamentul face parte din renumitul Colegiu de Afaceri și Economie din campusul principal. Are o facultate de 30 de ani, care activează în domeniul predării și cercetării și care întreține relații de lucru strânse cu studenții absolvenți. Acest program este format din 30-33 de unități și trebuie să fie completat cu un GPA minim de 3,00. Orice curs plan de studiu în care este primit un grad D trebuie repetat cu cel puțin un grad C, indiferent de media generală a punctului de clasă al elevului.Elevii își pot obține diploma fie printr-o piesă de ieșire a tezei, fie printr-o pistă de ieșire a examenului. Elevii își pot personaliza, de asemenea, programul bazat pe unul din șase zone de interes. Aceste domenii includ:Economia Mediului Economie Internațională și Finanțe Organizația Industrială și Muncii Sectorul Public Economie bancar și financiar Economia capitalului uman, sănătății și îmbătrâniriiCursuri obligatorii (15 unități)ECON 441 Introducere în economia matematică (3) ECON 504 Analiza econometrică (3) ECON 502 Analiza microeconomică avansată (3) ECON 503 Analiza macroeconomică avansată... [-]

Statele Unite ale Americii Fullerton