Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii Massachusetts Cambridge

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Cambridge Statele Unite ale Americii 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Orașul Cambridge în Massachusetts este numit după Universitatea din Cambridge din Anglia. Acesta are 2 de universități cele mai acreditate din lume. Este foarte cunoscut pentru eforturile sale academice cu colegii și universități multime.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Cambridge în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Massachusetts
Cambridge
Tip de studiu
Ritm
Cambridge Graduate University

Cambridge Graduate University este conceput pentru a oferi lideri globali cu instrumente, rețea, înțelegeri globale, și logica existențială de a avea un impact secolul 21 ... [+]

Film, Televiziune & Digital Media administrarea programului

&nbsp

Cambridge Graduate University este conceput pentru a oferi lideri globali cu instrumente, rețea, înțelegeri globale, și logica existențială de a avea un impact secolul 21 la nivel mondial. Ca parte a acestei misiuni, absolvent de Cambridge University oferă atât universitate din lume 's campusul numai la nivel mondial, precum și de masterat și de doctorat în film, televiziune și media digitale Programului. Acest program oferă cunoștințe la nivel mondial, crearea de rețele de prestigiu și de ultimă oră competențe pentru Film, Televiziune & Digital Media de profesioniști, cum ar fi scriitori de succes, producători, regizori, editori, jurnaliști, cinematografie, animatori, educatori, și directori.... [-]

Statele Unite ale Americii Cambridge