Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii Arkansas Russellville Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Russellville Statele Unite ale Americii 2019

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Russellville se află în Arkansas, Statele Unite ale Americii. Orasul este cunoscut pentru muzica locale, scene de artă și clădiri istorice. Diferite evenimente religioase și culturale să Russellville un loc excelent de a trăi și de a obține un învățământ superior.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Russellville în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Arkansas Tech University

Master of Arts în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL) include cele patru cursuri prescrise de către Arkansas Departamentul de Educație pentru aprob ... [+]

Master of Arts în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL) include cele patru cursuri prescrise de către Arkansas Departamentul de Educație pentru aprobarea ESL în cadrul unui program de grad flexibil. MA în TESOL poate spori acreditările cadrelor didactice K-12, poate pregăti studenții pentru cariere în învățământul postliceal în Statele Unite sau în străinătate și poate servi ca temelie pentru studii doctorale.

Acest program poate fi completat online.

Studenții care completează MA în TESOL ar trebui să poată:

Demonstrați cunoștințele despre teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor unei alte limbi.

Generați scrierea care demonstrează capacitatea avansată de a analiza și sintetiza. Desfășurați cercetări originale.... [-]

Statele Unite ale Americii Russellville
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză