Program de Masterat în Arte în Gaziantep Turcia

Programe de Masterat în Arte de Top în Gaziantep Turcia 2018

Masterat

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Universitățile din Turcia furnizează fie doi sau patru ani de învățământ pentru studii universitare, în timp ce programele de studii postuniversitare trecut un minim de doi ani. Există în jur de 820 de instituții de învățământ superior din Turcia, inclusiv 76 de universități cu un numărului de studenți total de peste 1 milion. Calitatea educației în universitățile turcești variază foarte mult, unele de învățământ și facilități pe picior de egalitate cu școlile de renume internațional.

Gaziantep este orașul cu o istorie lungă, deoarece este una dintre cele mai vechi orase locuite continuu pe Pamant, datand de la 3650 î.Hr.. Există două public și o universitate privată.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Gaziantep în Turcia 2018

Citește Mai Mult

Masterat în Afaceri Internaționale

Zirve University
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Turcia Gaziantep

O Program de studii postuniversitare de Relații Internaționale este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe avansate în problemele politice, sociale, economice, culturale, precum și internaționale de mediu. [+]

Departamentul de Relații Internaționale la Universitatea Zirve oferă un master pentru studenții care sunt interesați în studierea relațiilor internaționale la un nivel avansat. Programul Interesul nostru interdisciplinar pe studiul relațiilor dintre schimbare actori internaționali, inclusiv interacțiunile lor politice, economice și culturale.

Accentul Departamentului pe furnizarea de competențe adecvate pentru activitatea academică și îngrijorarea cu privire la dezvoltarea cunoașterii în profunzime a problemelor din relațiile internaționale sunt reflectate în programul cu o serie de cursuri avansate. Cursurile sunt concepute ca seminarii în care participarea elevilor este esențială. Personalul nostru academic include experti de renume international in domeniul lor, iar Departamentul are mulți asociați și prieteni în cadrul organizațiilor din Europa si nu numai. Studenții care aleg Departamentul de Relații Internaționale vor găsi ei înșiși sa te bucuri de predare în clase mici cu posibilitatea de ample de a interacționa cu alți studenți și cu personalul, precum și să dezvolte o gamă de abilități academice și personale. Ele pot participa la programul de cercetare plin de viață Departamentului de seminarii, colocvii și prezentări conduse de elevi. Departamentul este angajat la internaționalizarea curriculum de studii postuniversitare, precum și planurile de oportunități de schimb de studenți cu instituțiile partenere la nivel global. ... [-]