Studii Postuniversitare în Teologie

Compară 93 Programe de MA în Teologie

Teologie

Când vine vorba de colegial preocupări, un Master of Arts poate fi o modalitate foarte bună pentru studenți de a primi o educație bine rotunjite. Cursuri legate de AM implica de obicei cursuri umaniste, cum ar fi comunicațiile, filozofie, și limba engleză. Ca urmare, absolvenții de masterat au o varietate de oportunități de carieră la dispoziția lor.

Când a cere ceea ce este un MA în teologie, studenții ar trebui să fie conștienți de numeroasele oportunități profunde care pot fi găsite în acest domeniu de studiu. Aceste grade implică de multe ori o varietate de cursuri teologice, și mulți dintre cei care urmăresc astfel de grade merge pe posturi didactice. Programele pot include studiul de principii morale, filozofie, și chiar istoria religiei. Pentru cei care doresc un rol în rândul clerului, studii va implica, de asemenea, Scriptura religioasă și ceremonia.

Cu un master în teologie, elevii vor fi introdus în multe probleme morale și filozofice fascinante.În plus, absolvenții se pot găsi în calitate de membri ai unei comunități îndrăgite sau castigand posturilor didactice la o serie de instituții academice. Astfel de preocupări pot oferi absolvenților un sentiment enorm de satisfacție personală care rezultă din abilitatea de a ajuta oamenii în timpul lor de nevoie.

Ratele școlarizare pot varia foarte mult atunci când vine vorba de grade în teologie. Prețul total de școlarizare poate fluctua în funcție de locația instituției, precum și tipul instituției au participat. În acest sens, elevii trebuie să determine cea mai bună opțiune pentru situația lor financiară.

Cei cu specializare în studii teologice se pot aștepta la o mare varietate de oportunități de carieră la absolvire. Unii pot alege să urmeze o poziție în biserică ca un membru cler, care poate oferi absolvenților un mare sentiment de realizare personală.Cariere în mediul academic sunt, de asemenea, destul de abundente, precum și scris pozițiile legate de studii religioase. Oportunități de cercetare sunt de asemenea disponibile, de multe ori cu privire la o lectură istorică a religiei.

Vă mulțumim pentru studii on-line, toți elevii pot primi cuprinzătoare educația pe care o merită. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Maestru Al Artelor în Teologie și Studii Religioase

Evangelische Theologische Faculteit, Leuven
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Belgia Leuven

Maestrul de Arte în Studii Teologice și Religioase (120 ECTS - 2 ani) vă echipează să predați, să conduceți organizații și biserici și să participați la dezbaterile teologice actuale referitoare la Biserică și la societate. [+]

Maestru de Arte în Teologie și Studii Religioase

Maestrul de Arte în Studii Teologice și Religioase (120 ECTS - 2 ani) vă echipează să predați, să conduceți organizații și biserici și să participați la dezbaterile teologice actuale referitoare la Biserică și la societate.

Pe lângă faptul că se concentrează pe întrebări fundamentale și metodologice, masteratul oferă o gamă largă de cursuri pe teme specifice. Tutoriale și seminarii consolida expertiza dvs. de cercetare. În același timp, dobândiți abilități pentru un rol de conducere sau pastorală și dezvoltați personal teologia voastră. În teza de master, veți învăța să faceți o contribuție independentă la cercetarea teologică. Programul, predat în limba engleză , este destinat elevilor internaționali. Specializări ... [-]

MA în Teologie, Minister și Misiune

St John's College
Campus Cu jumătate de normă 3 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest grad postuniversitar în domeniul teologiei, al ministerului și al misiunii este validat de Universitatea Durham ca parte a schemei Common Awards. Este o oportunitate de a dezvolta studii teologice, ideale pentru cei angajați în orice slujbă în Biserică, fie stabili, fie hirotoniți. [+]

Acest grad postuniversitar în domeniul teologiei, al ministerului și al misiunii este validat de Universitatea Durham ca parte a schemei Common Awards. Este o oportunitate de a dezvolta studii teologice, ideale pentru cei angajați în orice slujbă în Biserică, fie stabili, fie hirotoniți. Este deosebit de potrivit pentru cei din primii ani ai slujirii sau mai târziu, în care concediul sabbatic permite studierea și reflecția ulterioară. Acesta este un curs de învățământ la distanță conceput pentru a se potrivi în jurul dvs. de muncă și alte angajamente.

MA este în mod normal deschis pentru cei cu un grad de teologie bun. În funcție de calificările și experiența anterioară, cursul poate fi de obicei finalizat în trei ani.... [-]


Master of Arts in Interfaith Action

Claremont Lincoln University
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 15 - 30 luni July 2018 Statele Unite ale Americii Claremont + 1 mai mult

[+]

Interconfesională Acțiunea este o specialitate în curs de dezvoltare, care necesită abilități critice și perspective dincolo de disciplinele religioase și / sau teologice, pentru a fi eficient în contexte post-seculare. Aceste contexte indică prezența tot mai mare a conflictelor bazate pe religie și tensiuni între opinie sacre și laice în sfera publică.

Master of Arts în programul de acțiune interconfesională vă poate ajuta să dezvolte perspective sociale, religioase și politice, angajamentul de colaborare, și abilități de auto-reflecție care aveți nevoie pentru a deveni un ambasador interconfesional.

Învățare Rezultate

MA în interconfesional de acțiune se aliniază cu misiunea Claremont Lincoln University pentru a educa lideri capabili de a ajunge dincolo de diferențele pentru a crea o lume mai dreaptă și durabilă. În acest program vei învăța:... [-]


Research Master: Master of Advanced Studies in Theology and Religion (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Theology and Religious Studies
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Belgia Leuven + 1 mai mult

[+]

Termen de aplicare 1 martie 2018 (pentru cetățenii non-SEE) 1 iunie 2018 (pentru cetățenii SEE)

KU Leuven utilizează un sistem de aplicații online.

[-]

Maestru De Teologie

Protestant Theological University
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam Groningen + 1 mai mult

Master of Teology este un program de master intensiv, predat în limba engleză, acreditat de organizația de acreditare olandez-flamandă. Acesta începe în luna septembrie a fiecărui an universitar și durează timp de un an (60 ECTS). [+]

Excelența academică și învățarea interculturală

Master of Teology este un program de master intensiv, predat în limba engleză, acreditat de organizația de acreditare olandez-flamandă. Acesta începe în luna septembrie a fiecărui an universitar și durează timp de un an (60 ECTS). Datorită cercetării sale și a nivelului academic înalt, programul este unic potrivit pentru oa doua diplomă de masterat pregătindu-se pentru un minister de predare și / sau doctorat.

Programul oferă o abordare hermeneutică și contextuală în toate sub-disciplinele teologice și multiple oportunități de întâlnire și interacțiune interculturală cu studenți din întreaga lume. În calitate de participant la program, veți învăța despre diferite medii culturale și contexte teologice. Este, prin urmare, o experiență cu adevărat internațională și interculturală!... [-]


Maestru Al Artelor în Culturi Musulmane

The Aga Khan University: ​​Institute for the Study of Muslim Civilisations
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Regatul Unit London

Cu sediul în centrul Londrei, Universitatea Institutul Aga Khan pentru Studiul Civilizațiilor musulmane (furnizată de ISMC) de doi ani, programul de masterat oferă un mod distinct de înțelegere a civilizațiilor musulmane, așa cum au evoluat de-a lungul timpului; subliniază multitudinea și complexitatea culturilor musulmane din trecut și prezent, studierea lor ca parte a culturilor lumii; folosește instrumentele științelor sociale și umaniste ca un cadru pentru învățare ... [+]

Cu sediul în centrul Londrei, Universitatea Institutul Aga Khan pentru Studiul Civilizațiilor musulmane (furnizată de ISMC) de doi ani Programul de masterat oferă:

Un mod distinct de a înțelege civilizații musulmane, așa cum au evoluat de-a lungul timpului. Subliniază multitudinea și complexitatea culturilor musulmane din trecut și prezent, studierea lor ca parte a culturilor lumii. Instrumentele folosește științelor sociale și umaniste ca un cadru pentru învățare.

În disciplinele științelor sociale și umaniste studenții noștri studiază o serie de discipline, inclusiv, studii de dezvoltare, economie, științe politice, arta, arhitectura, istorie, literatură, religie comparată și de drept.... [-]


Master Of Arts în Studii Pastorală

Africa International University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii May 2018 Kenya Nairobi + 1 mai mult

Master of Arts în programul de Studii Pastoral este conceput pentru a oferi formare științifică și profesională a celor implicați direct în ministere pastorale ale bisericii. [+]

Master Of Arts în Studii Pastorală

Master of Arts în programul de Studii Pastoral este conceput pentru a oferi formare științifică și profesională a celor implicați direct în ministere pastorale ale bisericii.

Ea urmărește să ofere cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a spori competențele în administrarea și conducerea bisericii pastorală în timp ce, în același timp, pregătirea studenților pentru studii suplimentare.

Utilizând abordarea în circulație, programul este livrat în campus și la diferite site-uri prin intermediul cursurilor de bloc.

La sfârșitul studiului, în Master of Arts în programul de Studii pastorale, studentul trebuie să fie capabil să:... [-]


Masterat în Teologie

St. Mary's University
Online Campus Cu normă întreagă Statele Unite ale Americii San Antonio

Masters of Arts în teologie la Sf. Maria este academic riguroasă. Ea instruiește elevii în lectură atentă a textelor teologice și documente bisericești, importanța de influențe istorice și filozofice cu privire la interpretarea textuală, și utilizarea de instrumente esențiale de cercetare. [+]

Din 1959, Departamentul de Teologie de la Universitatea Sf. Maria a pregătit bărbați și femei laici precum și membri ai comunităților religioase pentru a sluji Biserica Catolică în sud-vest. Din acel moment, studenții noștri au plecat pe pentru a preda în școlile parohiale și de înaltă catolice, pentru a lucra în parohie și poziții administrative diecezane, și pentru a servi ca lideri catehetice. Alții au ajuns să își continue activitatea de doctorat și apoi preda în colegii și universități. Indiferent de interesul lor, pentru mai mult de 50 ani de studenți s-au întâlnit un program dedicat pentru valorile tradiționale Marianist de importanța educației teologice, leadership slujitor, și a comunităților bisericești creștine trăiesc și se dezvoltă într-un spirit de familie.... [-]


Maestru în Conducerea Educație Catolică

University of San Francisco - School of Education
Campus Cu jumătate de normă September 2018 Statele Unite ale Americii San Francisco

Programul de master în catolic pregătește absolvenți Conducerea unităților de învățământ pentru o conducere eficientă ca administratori în școlile primare și secundare catolice și pentru pozițiile diecezane. Programul este format din 30 de credite, 24 dintre care sunt credite de bază. [+]

O Programul de master în catolic Conducerea unităților de învățământ pregătește absolvenți pentru o conducere eficientă ca administratori în școlile primare și secundare catolice și pentru pozițiile diecezane. Programul este format din 30 de credite, dintre care 24 sunt credite de bază.

PROGRAM LIVRARE

Pentru a satisface nevoile de profesioniștii care lucrează, programul urmeaza un program de clase de weekend alternative care convoca de nouă ori pe semestru (serile de vineri și sâmbătă toată ziua).

DETALIILE CURSULUI

CURRICULUM CORE | 24 CREDITE

CEL 640 - Istoria și principiile educației catolice (3) CEL 641 - Facultatea de Drept privat (3) CEL 642 - Moral Development (3) CEL 644 - Curriculum și Leadership Instruirea în școlile catolice (3) CEL 650 - Leadership-Catolică și Educațional Administration (3) CEL 651 - Afaceri și Finanțe pentru școli catolice (3) CEL 653 - Leadership personal în școlile catolice (3) CEL 690 - Proiect Culminând MA (3) ... [-]

Ma în Educație Evreiască

The Hebrew University of Jerusalem
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Israel Ierusalim

Ia-ți cariera în Educația Evreiască la următorul nivel cu o prestigioasă educație evreiască MA de la Universitatea Hebră Melton Center a predat 1 an online cu 6 săptămâni în Jerusalem [+]

1 an MA internațională în domeniul învățământului evreiesc Upgrade Cariera ta în educație evreiască!

Ia cariera ta în educație evreiască la nivelul următor cu un MA Educație evreu de prestigiu de la Universitatea Hebrew Melton Centre. 1 an on-line MA evreiești Educație cu un semestru intens de 6 săptămâni în Israel oferă educatorilor cu flexibilitatea de a studia și a câștiga un masterat în educație, fără a întrerupe lor de muncă-viață.

Ce urmează în Educație evreiesc?

Cu realitatea în schimbare a vieții evreiești în Diaspora, Centrul pentru Educație Melton evreiască se mișcă în direcții noi de a se adapta și de a oferi solutii pentru consolidarea educației evreiești în comunitățile în străinătate. MA Programul Educație evreiesc al Centrului Melton este conceput pentru educatori în cadrele formale sau informale care sunt interesați în educație evreiască și dialogul cu teorie și practică în educație evreiască și de predare a textelor evrei, și filosofiei educaționale. Studii va integra pe site-ul și elemente de învățare la distanță, în cazul în care cele două semestre sunt predate on-line și 6 săptămâni sunt cheltuite pe-campus pentru un semestru de vară intensă în Ierusalim. Avantajul principal al acestui program este faptul că educatorii evrei din străinătate care nu sunt capabili să-și petreacă o perioadă lungă de timp în Ierusalim au acum posibilitatea de a studia cu Melton Centrul de facultate și să se bucure de resursele unice academice de Universitatea Ebraica. În plus, un grad de MA-un an în educație evreiască de la Universitatea Hebrew dă absolvenți... [-]


MA în Teologie

Radboud University
Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Nijmegen

Accentul principal în programul de trei ani Master in Teologie de la Universitatea Radboud se pe cercetare pe credința creștină în societatea contemporană. Tensiunea dintre revendicările adevăr universal în sisteme de credință și diverse contexte culturale în care sunt exprimate este punctul central al programului. [+]

Patru discipline principale Diploma de master în teologie la Radboud Universiteit este un program academic cuprinzător cu patru discipline principale: teologie literară, istorică, sistematică și practică (studiul textelor sursă ale iudaismului și creștinismului, istoria Bisericii și teologiei și a teologiei sistematice și practice). În programul pe care îl va deveni adeptul la analiza conceptele centrale și practicile de credință, în scopul de a contribui la punerea în aplicare a sarcinilor de teologie în lumea noastră actuală (în special știință, biserică și societate). Competențele aparținând discipline științifice sunt practicate la un nivel care va pregăti studenții să dezvolte în continuare independent în una dintre specializările alese și de cercetare științifică. Pe scurt, elevii se familiarizeze cu întregul spectru de teologie, în timp ce oferă posibilitatea de a se specializa într-o singură specializare disciplinar. Program amplu cu o alegere de profil Programul este larg și în primul an stabiliți aspectele pe care doriți să le accentuați. În al doilea an, se specializează în continuare și selectați profilul tau. Într-un an, pe care o alegeți opt module, inclusiv cel puțin unul din fiecare dintre cele trei grupuri de mai jos. În al doilea an pe care o alegeți șase module, dintre care cel puțin trei trebuie să fac parte din grupul în care va scrie teza de masterat dumneavoastră. Puteți alege aceleași subiecte ca și cele pe care le studiate în primul an, deoarece conținutul se schimbă în fiecare an. În plus, aveți posibilitatea de a alege un număr de discipline opționale. În... [-]


MA în Educația Creștină

Concordia University Chicago
Campus Online şi campus combinate August 2018 Statele Unite ale Americii Chicago

Maestrul de arte în educația creștină la Concordia University Chicago pregătește bărbații și femeile care doresc să slujească în congregație ca educator paroh sau educator instruit să conducă programe de educație creștină pentru copii, tineri și adulți. [+]

Prezentare generală

Maestrul de arte în educația creștină la Concordia University Chicago pregătește bărbații și femeile care doresc să slujească în congregație ca educator paroh sau educator instruit să conducă programe de educație creștină pentru copii, tineri și adulți.

Candidații sunt instruiți să fie educatori creștini care prezintă standarde înalte de competență profesională și practici etice. Absolvenții de studii primesc un program educațional de înaltă calitate, care se concentrează asupra abilităților, dispozițiilor și cunoștințelor biblice și teologice pentru a avea succes în a sluji congregațiilor în rolul de educator. Programul oferă două melodii:... [-]


Master în Arte în Studiile Penticostale și Carismatice

Pan Africa Christian University
Campus Cu normă întreagă January 2019 Kenya Nairobi

Master of Arts în Programul Penticostal și Charismatic oferă studenților posibilitatea de a investiga și documenta în mod adecvat fenomenele penticostale și carismatice în Global South. [+]

Master of Arts în Studii penticostale și carismatice

Introducere

Master of Arts în Programul Penticostal și Charismatic oferă studenților posibilitatea de a investiga și documenta în mod adecvat fenomenele penticostale și carismatice în Global South. Analizează caracteristicile, tendințele și expresiile penticostalismului clasic, ale penticostalismului neo-clasic și ale noilor mișcări religioase dominante în sudul lumii, pentru a-și arăta cu exactitate contribuția la creștinismul mondial. Acest curs recunoaște că datele brute ale creștinismului de astăzi sunt rezidenți în Sudul Global și apreciază că mișcarea penticostală și carismatică a contribuit în mare măsură la creștinismul mondial.... [-]


Master of Arts in Indigenous and Inter-Religious Studies (MAIIS)

Vancouver School of Theology
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 7 anii January 2019 Canada Vancouver + 1 mai mult

[+]

Stabilirea și citirea unei bibliografii relevante, în medie de 50 de pagini pe săptămână. Durata programului

Localizare

Admitere

[-]

Ma în Studii Arabe și Islamice

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Statele Unite ale Americii Washington DC + 1 mai mult

Programul de Masterat în Studii Arabe și Islamice de la Georgetown urmărește să promoveze cunoașterea și înțelegerea gândirii islamice clasice și moderne și să ofere o înțelegere a culturii arabofone și a istoriei intelectuale în perioadele premoderne și moderne. Cu un accent deosebit pe tradițiile textuale arabe, programul oferă cursuri de absolvire în studiul limbilor, literaturii și gândirii lumii islamice și introduce studenții în abordările științifice ale studiului Islamului. [+]

Programul de Masterat în Studii Arabe și Islamice de la Georgetown urmărește să promoveze cunoașterea și înțelegerea gândirii islamice clasice și moderne și să ofere o înțelegere a culturii arabofone și a istoriei intelectuale în perioadele premoderne și moderne. Cu un accent deosebit pe tradițiile textuale arabe, programul oferă cursuri de absolvire în studiul limbilor, literaturii și gândirii lumii islamice și introduce studenții în abordările științifice ale studiului Islamului.

Introducerea studenților trebuie să aibă o competență de limbă arabă echivalentă cel puțin cu cea obținută până la sfârșitul celui de-al treilea an de studiu intensiv de limbă în programul de licență de la Universitatea din Georgetown. În prima săptămână a primului lor an universitar, studenții care vorbesc limba arabă non-nativă sunt obligați să urmeze un examen de limbă arabă administrat de departament.... [-]