Program de Masterat în Arte în Linköping Suedia

Programe de Masterat în Arte de Top în Linköping Suedia 2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Orașul Linköping este situat în municipiul Linköping în Östergötland County, Spania. Este un oraș industririous majoring în înaltă tehnologie. Linköping este cunoscut pentru universitatea sa - Universitatea Linköping care majors în înaltă tehnologie și cercetare software.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Linköping în Suedia 2018

Citește Mai Mult

MA în Studii Etnice și Migrația

Linköping University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Suedia Linköping

Soluționarea unora dintre problemele cele mai dificile în lumea de astăzi, acest nou program se referă etnia și migrația la schimbările economice și culturale la nivel mondial, precum și a sistemelor de mișcări de dominație și rezistență. Veți învăța să analizeze cauzele migrației, precum și consecințele sale pentru formațiunile emergente de rasă, sex, munca, cetatenie, sănătate, bunăstare și cultură. [+]

Soluționarea unora dintre problemele cele mai dificile în lumea de astăzi, acest nou program se referă etnia și migrația la schimbările economice și culturale la nivel mondial, precum și a sistemelor de mișcări de dominație și rezistență. Veți învăța să analizeze cauzele migrației, precum și consecințele sale pentru formațiunile emergente de rasă, sex, munca, cetatenie, sănătate, bunăstare și cultură.

Programul de masterat se referă la etnia și migrația la schimbările economice și culturale globale și la sistemele de dominație și mișcări de rezistență. Programul este interdisciplinar, integrând umaniste și științele sociale, și animat de un angajament față de abordări critice, inovatoare și utile pentru problemele și problemele din domeniul larg de studii etnice și migrație.... [-]


MA in Applied Ethics

Linköping University
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Suedia Linköping

[+]

Programul își propune să ofere studenților posibilitatea de a urmări studii avansate în domeniul eticii aplicate.

[-]

MSSc in Outdoor Environmental Education and Outdoor Life

Linköping University
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Suedia Linköping

[+]

Oportunități de carieră

În urma examenului final, studenții vor dobândi cunoștințe teoretice și experiență practică în domeniul educației în aer liber pentru a lucra cu dezvoltarea pedagogică în școli sau în alte domenii educaționale din societate.

În mod alternativ, studenții pot continua să efectueze cercetarea de conducere într-un grad de doctorat.

[-]

MA in Adult Learning and Global Change

Linköping University
Online Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Suedia Linköping

[+]

Învățare globală / locală, 7,5 credite Înțelegerea cercetării, 7,5 credite

[-]