MASTERSTUDIES

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Gothenburg Suedia 2021

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Orașul Göteborg este situat pe coasta de vest a Suediei. Este al 2-lea cel mai mare oras din tara si are peste 500.000 de locuitori. Gothenburg are două universități Chalmers University of Technology si la Universitatea din Gothenburg.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Gothenburg în Suedia 2021

rezultate găsite Filter

Maestru în filosofia antică și medievală și filologia clasică

University of Gothenburg, Faculty of Humanities
MA
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Studiul istoriei filozofiei este o disciplină istorică și filosofică. Este filosofic, deoarece caută originile dezbaterilor filosofice contemporane. Este istoric pentru că înc ...

Citeste mai mult