Program de Masterat în Arte în Gothenburg Suedia

Programe de Masterat în Arte de Top în Gothenburg Suedia 2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Orașul Göteborg este situat pe coasta de vest a Suediei. Este al 2-lea cel mai mare oras din tara si are peste 500.000 de locuitori. Gothenburg are două universități Chalmers University of Technology si la Universitatea din Gothenburg.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Gothenburg în Suedia 2018

Citește Mai Mult

Master in Ancient and Medieval Philosophy and Classical Philology

University of Gothenburg: Faculty of Arts
Campus Cu normă întreagă September 2018 Suedia Gothenburg

[+]

În consecință, practicienii săi trebuie să fie nu numai competenți filozofi, ci și să folosească metodele istorice.

După cum se vede, studiul academic al filosofiei antice și medievale necesită un set de abilități care devin din ce în ce mai rare chiar și la scară globală. Filosofia antică și medievală și filologia clasică, programul de master oferă studenților posibilitatea de a dobândi toate aceste abilități. Programul sa dezvoltat ca un rezultat al unui program de cercetare interdisciplinar major.

3) Textele sursă sunt studiate în limbile originale

Aplicarea la Program

Studenți internaționali fără cetățenie UE / SEE Cererea pentru toamna anului 2018 se va deschide între: 16 octombrie 2017 și închisă 15 ianuarie 2018. Aplicați la www.universityadmissions.se... [-]