Program de Masterat în Arte în Borås Suedia

Programe de Masterat în Arte de Top în Borås Suedia 2018

Masterat

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Borås este parte a municipiului Boras situat în Vastra Gotaland County, Suedia. Orașul este împărțit în 6 sub-districte și are peste 60k de locuitori. Acesta este acasa, la Universitatea din Borås.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Borås în Suedia 2018

Citește Mai Mult

Master Program in Fashion Marketing and Management

University of Borås
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Suedia Boras

[+]

Construirea unei rețele personale este importantă și este susținută în mediul școlar de textile prin interactiunea cu o serie de oameni în design, tehnologie și de gestionare profesii. Prin creșterea concurenței, forța globalizării aduce noi modalități de marketing, comunicare și distribuție pentru întreprinderile mici, mijlocii și globale. [-]

Master Programme in Textile Value Chain Management (2 years)

University of Borås
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Suedia Boras

[+]

Cunoștințe verificate în limba engleză corespunzătoare cursului de limbă engleză B din Școala superioară superioară suedeză sau o diplomă de licență de la o universitate din Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda sau Islanda. [-]