close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Styling

Un Master of Arts este un program postuniversitar de studii care promovează cunoștințele studenților într-un domeniu specific de studiu profesional. Un program de masterat poate dura de la un an la trei ani, în funcție de domeniul carierei și de școală. Ce este un MA în stil? Acest grad introduce studenții la un număr de factori implicați în crearea și gestionarea unui brand de m… Citeste mai mult

Un Master of Arts este un program postuniversitar de studii care promovează cunoștințele studenților într-un domeniu specific de studiu profesional. Un program de masterat poate dura de la un an la trei ani, în funcție de domeniul carierei și de școală.

Ce este un MA în stil? Acest grad introduce studenții la un număr de factori implicați în crearea și gestionarea unui brand de modă. Elevii vor studia numeroasele aspecte ale stilului, pentru a comunica corect valorile și estetica mărcii pe piața modei. În timp ce fiecare program va varia, exemple de subiecte de curs pot include direcționarea de artă și stil, trendsetting, fotografiere, branding și comunicare de modă, teoria culorilor, istoria modei și Photoshop. Împreună cu clasele, studenții vor colabora cu directorii de show, designeri și comercianții cu amănuntul și vor lucra pe proiecte cum ar fi fotografierea și crearea unei cărți.

Un maestru în Styling pregătește elevii pentru o varietate de oportunități de modă, și le permite să lucreze în mai multe capacități la nivel internațional. Elevii își îmbunătățesc creativitatea și abilitățile de gândire critică în timp ce lucrează cu profesioniști de succes, ceea ce îi ajută să găsească un loc de muncă într-un domeniu competitiv.

Există instituții de modă din întreaga lume care oferă programe MA în stil. Deoarece programele variază, costurile vor fluctua destul de bine. Odată ce ați micșorat opțiunile de top, este recomandat să contactați direct fiecare școală pentru a afla ce să vă așteptați pentru taxe și alte costuri.

Câștigarea unui Master în Styling seturi de absolvenți de succes pentru un număr de roluri de carieră. Titlurile de locuri de muncă pot include director de artă, editor de modă, stilist pentru o producție audiovizuală, consultant imagine, coordonator de comunicare de modă, comerciant vizual și stilist de modă. Angajatorii pot include agenții de publicitate, reviste de modă, televiziune și celebrități.

Este rapid și ușor de găsit programul de styling perfect. Explorați baza noastră de date online pentru a găsi școala potrivită. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Conde Nast College
Londra, Regatul Unit

MA Fashion Styling este un program unic axat pe industrie, care permite studenților să învețe despre stilul modei, producția și realizarea imaginilor. Bazându-se pe cunoștințe ... +

MA Fashion Styling este un program unic axat pe industrie, care permite studenților să învețe despre stilul modei, producția și realizarea imaginilor. Bazându-se pe cunoștințele și expertiza lui Condé Nast, cursul este împărțit între conținut academic predat, ateliere practice și tehnice, cercetări independente, precum și cursuri de masterat de la profesioniști de top din industrie în explorarea dimensiunilor creative, comerciale și critice ale stilului în contextul tipăritului, media digitală și experiențială de modă. -
MA
Normă întreagă
Engleză
27 Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici