close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Studiul cabalinelor

Câștigul salarial un Master of Arts (MA) poate duce la un salariu mai mare și siguranța locului de muncă. Acest grad oferă o gamă largă de cursuri și pregătește studenții pentru diverse oportunități de carieră. Cursuri se concentrează pe studiul academic, scolastică, și critică în domeniul dorit. Ce este un MA în Studii ecvine? Elevii majoring în studii ecvină să învețe… Citeste mai mult

Câștigul salarial un Master of Arts (MA) poate duce la un salariu mai mare și siguranța locului de muncă. Acest grad oferă o gamă largă de cursuri și pregătește studenții pentru diverse oportunități de carieră. Cursuri se concentrează pe studiul academic, scolastică, și critică în domeniul dorit.

Ce este un MA în Studii ecvine? Elevii majoring în studii ecvină să învețe cum pentru a satisface nevoile de cai, recunoscând faptul că acestea sunt animale inteligente, sensibile, care au nevoie de îngrijire adecvată și regulată. Cursuri oferă instrucțiuni cu privire la modul de a caii de rasă și de îngrijire pentru probleme de sanatate, cum ar fi artrita. Elevii pot învăța, de asemenea, cum să-i învețe de dresaj, metoda de formare a unui cal într-un mod care se dezvoltă ascultare, împreună cu mișcări flexibile și precise. În plus, studenții cu specializare în acest domeniu se va afla mai probabil, despre care rulează afacerile legate de cai, inclusiv grajduri, ferme de armăsari, și școli de echitație.

Absolvenți cu un MA în Studii ecvine, deseori, o puternică etică profesională.Programul îi ajută pe elevi să înțeleagă nevoia de a fi hands-on cu hrănirea, formarea, creșterea și îngrijirea sănătății cailor.

Costul obținerii unui grad MA poate varia de la o instituție la alta, în funcție de localizarea și durata cursului. Viitorii studenți ar trebui să facă cercetare amănunțită pentru a afla toate costurile programului dorit.

Există mai multe cariere disponibile la nivel mondial în domeniul ecvină, oferind absolvenți cu opțiuni flexibile în locația și responsabilitățile postului. Agroturismul, contractarea de divertisment, fermă și gestionarea fermă, vânzări cal și curse de cai sunt toate căile de carieră posibile deschise absolvenților cu un MA în Studii ecvine. Există, de asemenea, oportunități pentru o carieră în echipamente de cabaline, de vânzări și de transport.

O carieră de succes în domeniul ecvină necesită dăruire și îndemânare, ci un MA în Studii ecvine poate deschide multe oportunități pentru o carieră variate și plină de satisfacții.Pentru a începe să cu un curs, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Hartpury University
Gloucester, Regatul Unit

Printr-o combinație de module de afaceri pure de bază dezvoltate de bine respectate Bristol Business School și module de afaceri ecvină specifice, aceste programe

Printr-o combinație de module de afaceri pure de bază dezvoltate de bine respectate Bristol Business School și module de afaceri ecvină specifice, aceste programe -
MA
Normă întreagă
Frecvență redusă
Aug 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici