Masterat în Arte (MA) în Studii de afaceri în Massachusetts în Statele Unite ale Americii

Vezi toate Programele de MA în Studii de afaceri 2018 în Massachusetts în Statele Unite ale Americii

Studii de afaceri

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Studiile de afaceri oferă un învățământ de bază pentru studenții care doresc să lucreze în afaceri. Fiind disponibile la universități și școli de afaceri din întrega lume, studenții pot învăța bazele afacerilor precum finanțe și management.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Commonwealth din Massachusetts este un stat al Statelor Unite riverane Rhode Island, Connecticut, Vermont, New Hampshire și Oceanul Atlantic. Există mai mult de 121 de instituții de învățământ superior din oraș care includ universități, care sunt printre primii patruzeci de instituții ale universului. Orasul este, de asemenea, cunoscut pentru Appalachian Trail, traseu mijlocul de stat, traseu circuit de golf pentru drumeții. Navigatie, apă proaspătă și de pescuit de adâncime și balenelor sunt câteva alte facilități de agrement în această stare.

Solicită Informații Programe de MA în Studii de afaceri în Massachusetts în Statele Unite ale Americii 2018

Citește Mai Mult

MBA / MA în Dezvoltarea Comunitară și Planificare

Graduate School of Management at Clark University
Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Statele Unite ale Americii Worcester

În acest program unic de diplomă dublă, veți învăța cunoștințele și aptitudinile de care aveți nevoie pentru a fi atât un lider de afaceri la nivel înalt, cât și un motor al schimbărilor sociale și politice. [+]

Câștigă două grade simultan pentru a dobândi abilități manageriale și pentru a crea schimbări sociale durabile

În acest program unic de diplomă dublă, veți învăța cunoștințele și aptitudinile de care aveți nevoie pentru a fi atât un lider de afaceri la nivel înalt, cât și un motor al schimbărilor sociale și politice.

Veți câștiga MBA prin intermediul programului nostru acreditat AACSB în Graduate School of Management și masteratul dumneavoastră în dezvoltarea comunitară și de planificare de la Departamentul nostru de Dezvoltare Internațională, comunitare și de mediu. Avem un angajament ferm față de Principiile pentru educația responsabilă în management (PRME), care integrează durabilitatea și responsabilitatea socială în cercetarea și predarea noastră.... [-]


Economie De Afaceri

International Accelerator
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Statele Unite ale Americii Boston

Școala de Afaceri de Master 'of Arts în programul de Economie combină o fundație solidă în economie, cu un accent pe aplicarea cunoștințelor în situații reale. [+]

Economie de afaceri

Vânzări și previziune a veniturilor, analiza tendințelor piata, modelarea toate econometrica acestor abilități sunt fundamentate în economie aplicată. Sunt, de asemenea, printre abilitățile cele mai căutate în afaceri și de guvern.

Școala de Afaceri de Master 'of Arts în programul de Economie combină o fundație solidă în economie, cu un accent pe aplicarea cunoștințelor în situații reale. În timp ce programul pregătește studenții pentru o carieră în calitate de economiști profesioniști în guvern și mediul de afaceri, unii absolvenți folosesc de gradul ca o rampă de lansare spre educație suplimentară în drept sau o diplomă de doctorat în afaceri sau economie.... [-]