Filter
Masterat în Arte
Turcia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate Programele de MA în Studii de afaceri în Turcia 2019

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Programe de MA Cea Mai Bună în Studii de afaceri în Turcia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de afaceri, Turcia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Yasar University

Afacerile moderne sunt direct afectate de evoluțiile actuale din comerțul internațional, din mediul economic și din piețele financiare. Din acest motiv, variabilele posib ... [+]

"Organizațiile de astăzi sunt afectate de evoluția comerțului internațional, economiei și mediilor financiare și trebuie să includă aceste schimbări în procesul lor de luare a deciziilor. Managerii de astăzi trebuie să respecte mai atent mediul competitiv la nivel global și să ia decizii mai rapide și mai precise. Din acest motiv, nevoia de manageri care vor ține pasul cu schimbările rapide în mediul comercial și financiar internațional este în creștere ".

Elevii care vor absolvi programul de Masterat în Comerț Internațional și Finanțe vor avea o pregătire financiară solidă și vor putea să înțeleagă aplicarea teoriei în practică și vor evalua interacțiunea dintre procesele comerciale globale globale și mediile economice și financiare internaționale. Elevii care intră în program trebuie să aibă o diplomă de licență de la o facultate de economie și științe administrative sau o facultate de afaceri. Admiterea absolvenților din domenii similare va fi decisă de către Consiliul Institutului la recomandarea Departamentului.... [-]

Turcia Izmir
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză