Program de MA în Studii de afaceri în Turcia

Vezi toate Programele de MA în Studii de afaceri în Turcia 2019

Studii de afaceri

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Programe de MA Cea Mai Bună în Studii de afaceri în Turcia 2019

Citește Mai Mult

Ma în domeniul comerțului și finanțelor internaționale

Yasar University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Turcia Izmir

Întreprinderile moderne sunt direct afectate de evoluțiile actuale în comerțul internațional, mediul economic și a piețelor financiare. Din acest motiv, eventualele variabile care afectează aceste piețe trebuie să fie pe deplin înțelese și integrate în procesele de luare a deciziilor. [+]

"Organizațiile de astăzi sunt efectuate de evoluțiile la comerțul internațional, economia și mediul financiar și de care au nevoie pentru a încorpora aceste schimbări în procesul de luare a deciziilor lor procese. Managerii de astăzi trebuie să respecte mediul global foarte competitiv cu mai multă atenție și să ia decizii mai rapid și mai precise. Din acest motiv, nevoia de manageri care vor ține pasul cu schimbările rapide din mediul comercial și financiar internațional este în creștere. "Elevii care vor absolvi de la programul internațional de Comerț și Finanțe Masters va avea un fond de finanțare puternică și să poată să înțeleagă aplicarea teoriei în practică, și să evalueze interacțiunea dintre procesele comerciale la nivel mondial cuprinzătoare și medii economice și financiare internaționale. Elevii care intră în programul ar trebui să aibă o diplomă de licență de la o facultate de științe economice și administrative sau o facultate de afaceri. Admiterea absolvenților domenii similare va fi decisă de Consiliul Institutului la recomandarea Departamentului. Absolvenții altele decât cele declarate sau domenii similare departamente vor trebui să completeze Programul Deficitul. Acest program este format din Introducere în Business, Introducere în economie și principiile de cursuri de contabilitate. Cursurile care vor fi luate la programul va fi decisă de Consiliul Institutului la recomandarea Departamentului bazat pe nevoile elevului individual. Programul este conceput ca teza și non-Teza cu opțiunea fie curriculum turcească sau engleză. Elevii trebuie să completeze ore 30 de credit de care ar trebui să constea din 15 de ore de credit... [-]