Masterat în Arte (MA) în Studii de Mediu în Statele Unite ale Nottingham în Marea Britanie

Vezi toate Programele de MA în Studii de Mediu 2018 în Statele Unite ale Nottingham în Marea Britanie

Studii de Mediu

Un MA, sau o diplomă de Masterat în Arte, este obținut de către studenții care au terminat un program de unul sau doi ani de studiu legat de istorie, limba engleză sau alte subiecte legate de arte și științe umane. Studiile de MA sunt adesea o combinație de cercetare și cursuri teoretice.

Programele de studiu de mediu sunt concepute pentru a-i ajuta pe studenți să afle cum pot utiliza știința fizică și cea biologică pentru a rezolva probleme legate de mediul înconjurător. În cadrul unui astfel de program studenții pot învăța despre o varietate de subiecte, inclusiv ecologie, drept, politică, managementul resurselor naturale și controlul poluării.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Solicită Informații Programe de MA în Studii de Mediu în Statele Unite ale Nottingham în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult

Ma De Management De Mediu

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

De management de mediu este o componentă vitală a trai sustenabil. Înțelegere interdisciplinară a problemelor de mediu și de gestionarea lor, în contextul durabilității stă la baza acestui program de masterat, care se bazează pe o serie de expertiză în abordărilor conceptuale și aplicate de științele naturale, fizice și sociale. Modulele oferite pe acest curs vă va permite să dezvolte abilități în colecția ... [+]

Programe de MA în Studii de Mediu în Statele Unite ale Nottingham în Marea Britanie. Management de Mediu MA De management de mediu este o componentă vitală a trai sustenabil. Înțelegere interdisciplinară a problemelor de mediu și de gestionarea lor, în contextul durabilității stă la baza acestui program de masterat, care se bazează pe o serie de expertiză în abordărilor conceptuale și aplicate de științele naturale, fizice și sociale. Modulele oferite pe acest curs vă va permite să dezvolte abilități în colectarea, prelucrarea și analiza datelor de mediu; utilizarea datelor în dezvoltarea și evaluarea politicilor; și o pregătire practică de sunet în tehnici de management de mediu. Cursurile se bazeze pe adâncimea de expertiză în managementul de mediu găsite de-a lungul Universitatea, inclusiv școlile de Biologie; Biosciences; Universitatea Nottingham Business School; Chimice, de mediu și Inginerie Minerit; Inginerie Civilă; Economie; Istoria; Drept; Politică; și mecanice, Materiale si Tehnologia Constructiilor de Masini. Fapte cheie Aceasta este o cale profesional orientat-prin management de mediu și, ca atare, nu este finanțat prin Consiliul de Cercetare Economica si Sociala a. Cu toate acestea, oferim un traseu de formare de cercetare, care este eligibil pentru finanțare ESRC. Școala de Geografie este una dintre cele mai puternice atât la nivel național și internațional - acest lucru se reflectă în poziția în top cinci departamente de geografie din Marea Britanie in Ghidul Times Good University. 73% din cercetarea noastră a fost evaluat ca "lider mondial" sau "excelent pe plan internațional", în Cadrul de Excelenta de cercetare 2014... [-]