Program de MA în Studii de Inginerie în Statele Unite ale Americii

Vezi toate Programele de MA în Studii de Inginerie în Statele Unite ale Americii 2018/2019

Studii de Inginerie

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

În general, domeniul ingineriei implică luarea probelor empirice, matematică și cunoașterea sistemelor globale și utilizarea acestora pentru a crea și menține totul, de la structuri la componente individuale, la procese întregi. Totuși, există și multe specializări.  

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Programe de MA Top în Studii de Inginerie în Statele Unite ale Americii 2018/2019

Citește Mai Mult

maestru de arte plastice în design de transport

Art Center College of Design
Campus Cu normă întreagă 2 - 3 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Pasadena Santa Barbara + 1 mai mult

Elevii de Graduate Program Centrul de Artă în design Transporturilor va ajuta la schimbarea gândirii a industriei auto și domeniul mai larg al transportului și al mobilității personale. [+]

Maestru de Arte Frumoase în Design Transport Elevii de Graduate Program Centrul de Artă în design Transporturilor va ajuta la schimbarea gândirii a industriei auto și domeniul mai larg al transportului și al mobilității personale. Programul va oferi posibilitatea de a alege din doua piese: Track vehiculului și Transportation Systems piesa. Track Vehicul va fi pentru cei care doresc să intre sau să re-introduceți industria mijloacelor de transport și care sunt motivați să utilizeze creativitatea și gândirea strategică dincolo Sketchpad. Transport Systems piesa va fi pentru cei care sunt motivați să utilizeze sistemele de proiectare și de gândire pentru a crea soluții mai bune de transport la un nivel de sisteme, mai degrabă decât la un nivel de produs. Există o recunoaștere tot mai mare în cadrul întreprinderilor și industriei, care designerii aduc o valoare importantă dincolo de bine și dezvoltare de produs de serviciu.Prin urmare, ambele piese ale programului nostru sunt un amestec curriculară a metodologiei de proiectare, inovare strategică, gândirea sisteme, orientate spre client și abilități de cercetare superioare de comunicare. Acest lucru, combinat cu o cunoștințe de specialitate și o înțelegere a domeniilor respective, se va dota absolvenților de a deveni agenți ai schimbării peste un peisaj de transport larg. Programul nostru este o resursă unică de conducere creativ pentru toți producătorii de vehicule, precum și organizațiilor și agențiilor responsabile pentru planificarea, punerea în aplicare și furnizarea de soluții complexe de sisteme de transport pentru uz național, de stat și locale. Programul nostru va înflori, cu... [-]