Filter
Masterat în Arte
Africa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate Programele de MA în Studii de administrație în Africa 2019

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

În lumea academică, studierea administrației este menită să îi pregătească pe studenți pentru un loc de muncă în afaceri. Studenții sunt așteptați să învețe fundamentele în domenii precum managementul afacerilor, abilitățile interpersonale și modul de lucru într-o echipă.

Africa este un continent de 53 de țări independente și un amestec bogat de popoare indigene, culturi, economii și istorie. Africa este al doilea cel mai mare continent din lume.

Caută Studii Postuniversitare în Studii de administrație în Africa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de administrație, Africa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Mahatma Gandhi University Rwanda

Scopul de a oferi programe de masterat în Administrația Publică a absolvenților este de a oferi cunoștințe cursanților cu privire la natura și relația dintre stat, societ ... [+]

Programul de Prezentare generală PROGRAM DE COD: 717 DURATA: min. • 2 ani, Max. Durata 4 ani ELIGIBILITATE: absolvire în orice flux sau echivalent Obiectiv

Scopul de a oferi programe de masterat în Administrația Publică a absolvenților este de a oferi cunoștințe cursanților cu privire la natura și relația dintre stat, societatea și Administrație. Acesta va dezvolta facultățile conceptuale ale elevului asupra diferitelor teorii administrative, postulate, modele, proces, metode, instrumente, tehnici, gânduri, etc. Parcurgerea cu succes a acestui curs pregătește student pentru programe de doctorat, de asemenea.

Programul de conținut

Anul 1

Cod cours ... [-]
Ruanda Kigali
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză