Masterat în Arte (MA) în Studii Profesionale în Asia

Vezi toate Programele de MA în Studii Profesionale în Asia 2019

Studii Profesionale

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Un program de studii profesionale este o alegere excelentă de învățământ pentru oricine care este interesat în a urma o cariera plina de recompense după terminarea studiilor superioare. Acest tip de program este menit să predea studenților, indiferent de care au nevoie să știe despre intrarea și reușita la locul de muncă.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Caută Studii Postuniversitare în Studii Profesionale în Asia 2019

Citește Mai Mult

Master of Arts in Methods of Teaching the English Language

International Black Sea University
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Georgia Tbilisi

[+]

Programe de MA în Studii Profesionale în Asia 2019. El / ea deține o licență sau diplomă echivalentă acesteia Trece un test de tip al examenelor naționale unificate pentru maeștri (pentru cetățenii georgieni) [-]