Studii Postuniversitare în Studii Lingvistice

Compară 80 Programe de MA în Studii Lingvistice

Dacă un cărturar dorește să continue studiile după ce a obținut o diplomă de licență, el sau ea poate începe un Master of Arts. Acest program la nivel de absolvent, de obicei, durează între unu și doi ani pentru a finaliza și se concentrează adesea pe artele liberale sau fine.

Ce este un MA în Studii Lingvistice? Studiile de limbă pot lua forme diferite în diferite școli. De exemplu, unele universități pot permite studenților să studieze o anumită limbă, în timp ce alții pot oferi studenților o înțelegere mai largă a lingvisticii. Aceste programe oferă de obicei participanților cursuri practice de limbă, precum și o înțelegere conceptuală a teoriilor și istoriilor. Subiectele de bază acoperite ar putea include cercetarea în domeniul studiilor de limbă, studiile culturii, literatura și societatea, limba în societate, metodologia de predare a limbilor străine și alte cursuri legate de lingvistică.

Acest studiu orientat spre limbă oferă studenților aptitudini de comunicare de invidiat și o conștiință culturală care poate face o persoană empatică și personalizabilă. Participanții pot, de asemenea, să devină mai organizați datorită proiectelor de cercetare necesare. Abilitățile de organizare la nivel înalt ar putea fi atractive pentru angajatori.

Înainte de a aplica, studenții ar putea dori să știe cât de mult costă acest tip de master. Taxele pot varia în funcție de școală, locația acesteia, durata programului și anul de studiu. Cea mai bună modalitate de a obține o estimare corectă este să contactați direct o școală.

Cercetătorii care au o diplomă de licență în domeniul studiilor lingvistice pot fi pregătiți pentru o mare varietate de cariere. De exemplu, studenții au devenit translatori, interpreți, jurnaliști, profesori, umanitari, ofițeri de resurse umane, tutori, asociați financiari și consultanți internaționali în domeniul călătoriilor. În timp ce această educație oferă o persoană cu o mulțime de abilități transferabile, unii absolvenți aleg să o folosească ca bază pentru o mai mare educație.

Indiferent unde se află oamenii în lume, aceștia ar putea să studieze pentru un masterat în studii lingvistice. Universitățile din întreaga lume oferă acest grad atât online cât și în campus. Aflați mai multe este ușor. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citește Mai Mult

MA Interpretare și Traducere (European)

University of Bath
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Claverton Down

MA Interpretare și traducere (European) [+]

50 de ani de excelență în predare

MA Interpretarea și traducerea la Bath se desfășoară de peste 50 de ani și este respectată pe plan internațional pentru calitatea formării.

Cursul acoperă traducerile profesionale și diferitele tipuri de interpretări, inclusiv interpretarea simultană și consecutivă și legătura în mediul public și comercial. Studenții au acces la cele mai recente suite de interpretare digitală și participă la mini-conferințe pentru a pune aptitudinile în practică, pentru a organiza dezbateri pe teme controversate și pentru a acționa în calitate de delegați și interpreți.

Învățarea de la traducători și interpreți profesioniști... [-]

MA în Traducere și Interpretare

Swansea University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2018 Regatul Unit Swansea + 1 mai mult

MA în Traducere și Interpretare (MATI) este o variantă specializată, cu accent special pe interpretarea competențelor, a MA nostru în Traducerea Profesionala. Este un program integrat conceput pentru a transforma participanții cu excelență dovedită în limbi străine în lingviști profesioniști de succes și comercializabili. [+]

MA în Traducere și Interpretare (MATI) este o variantă specializată, cu accent special pe interpretarea competențelor, a MA nostru în Traducerea Profesionala. Este un program integrat conceput pentru a transforma participanții cu excelență dovedită în limbi străine în lingviști profesioniști de succes și comercializabili.

Caracteristici cheie

În centrul MATI se află lucrările de traducere avansate pe tipuri de texte generale, administrative și tehnice, interpretarea (în unul sau două dintre următoarele medii: administrația locală, sănătate, poliție și instanță) și formarea în standardele industriale asistate de calculator Instrumente de traducere (CAT). Partea 1 a gradului include, de asemenea, oportunități de a dezvolta abilități suplimentare de specialitate în interpretarea, traducerea audiovizuală, traducerea automată (MT) și localizarea software-ului, gestionarea terminologiei, realizarea video sau editarea digitală, colaborarea cu întreprinderile locale de traduceri și efectuarea de comisioane reale la standarde și termene profesionale.... [-]


Traducerea Mass-media Ma

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 30 luni September 2018 China Suzhou + 1 mai mult

Programul de traducere în mass-media MA este conceput pentru a satisface nevoile atât a practicienilor, cât și a celor care aspiră să urmeze studii de cercetare în domeniul traducerilor. Modulele teoretice sunt destinate să constituie o piatră de temelie pentru cei care doresc să efectueze cercetări suplimentare în studiile de traducere sau care sunt angajați într-o carieră în disciplină, în timp ce modulele practice urmăresc să-i ajute pe elevi să își consolideze aptitudinile în gândirea critică, sensibilități bilingve și biculturale și îmbunătățirea abilităților lor de traducere, lingvistică și comunicare bilingvă. [+]

Module

Semestrul Unu:

Traducere și tehnologie.

Semestrul Doi:

[-]

MA in European Master in Sign Language Interpreting

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Cu normă întreagă 5 semestre October 2018 Germania Magdeburg

[+]

În perioada de 2,5 ani, studenții călătoresc să participe la seminarii bloc la toate universitățile partenere și să se angajeze în activități online și de auto-studiu. Deoarece se obțin 90 de credite ECTS (echivalentul a 2.700 de ore de lucru ale studenților), sarcina de lucru este considerabilă.

Cerințe de intrare Programul de studiu este gratuit pentru studenții UE / ETA.

În plus față de taxe, studenții sunt așteptați să finanțeze călătoriile și cazarea în timpul seminariilor de bloc și al altor evenimente. Vă rugăm să rețineți că, din păcate, nu putem furniza servicii de interpretare în diversele limbi folosite de participanții la surzi. Cu toate acestea, ne propunem să oferim interpretare între engleza și semnătura internațională pentru blocarea seminarelor, acolo unde este necesar.... [-]


Maestru Al Artelor în Studii Eurasiatice, Ruse și Est Europene (maree)

Georgetown University - SFS - School of Foreign Service
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Statele Unite ale Americii Washington

Master of Arts în Studiile Eurasiei, Rusiei și Est-Europene (MAREES) oferă o bază solidă în limbile și culturile din regiunea vastă a Eurasiei, Rusiei și Est-Estului și profunzimea interdisciplinară în științele sociale. [+]

Centrul pentru Studii Eurasiatice, Rusă și Est-Europeană (CERES) de la Universitatea Georgetown oferă unul dintre programele de masterat de specialitate ale națiunii și găzduiește un program bogat de acțiuni de informare despre zona din Europa Centrală, Pacific și Marea Baltică până în Marea Mediterană, Negre Și Marea Caspică. Înființată în 1959 pentru a pregăti savanții care au înțeles Uniunea Sovietică și ar putea analiza sistemul ei secret, Centrul a evoluat după demisia Uniunii Sovietice și astăzi încorporează o varietate de discipline științifice pentru studiul acestei regiuni bogate din punct de vedere cultural.

Cu un program activ de sensibilizare comunitară, CERES oferă o înțelegere amplă și profundă a afacerilor Eurasiei, Rusiei și Estului Europei față de publicul din Georgetown și în întreaga comunitate din Washington. În plus, CERES supraveghează studiile turcești de la Universitatea Georgetown și găzduiește mai multe programe la Institutul de Studii Turcești.... [-]


Maestru Al Artelor în Studiile De Traducere

Africa International University
Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii May 2019 Kenya Nairobi + 1 mai mult

Acest program prevede pentru nevoile de dezvoltare profesională de practicare a traducători, lideri de proiect de traducere și consultanți de traducere implicate în traducerea Bibliei și materiale conexe. [+]

Master Of Arts în Studii de traducere

Acest program prevede pentru nevoile de dezvoltare profesională de practicare a traducători, lideri de proiect de traducere și consultanți de traducere implicate în traducerea Bibliei și materiale conexe.

Traducere biblică este o sarcină interdisciplinara, iar programul nostru integrează formare în limbile biblice, exegeze, principii de traducere, consultanță, management de proiect de traducere, și domeniile de lingvistică direct relevante pentru traducerea Bibliei.

Cerințele de admitere O diplomă de licență în orice domeniu de specializare dintr-o instituție acreditată de învățământ superior, cu un punct de grad mediu cumulată de cel puțin 3,00 pe o scară de 4,00, sau un grad distins cu clasa I sau clasa a doua onoruri superioare, sau echivalentul acesteia. Candidații cu 2.75 cumulativă grad punct mediu sau mai mare sau de clasa a doua divizie inferioară sau echivalentul acesteia ar trebui să aibă cel puțin doi ani de experiență relevantă după absolvire. Un solicitant care nu îndeplinește cerințele de mai sus trebuie să prezinte o diplomă de licență în orice domeniu de specializare și o Diplomă de studii aprofundate în domeniul relevant de studiu de la o instituție acreditată de învățământ superior, cu un punct de grad mediu cumulată de cel puțin 3.00 pe o scară de 4,00 , sau echivalentul acestuia. ... [-]

Master's Programme in Russian Studies, Master of Arts (2 years)

University of Helsinki
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Finlanda Helsinki

[+]

Cetățenii din țările din afara UE / SEE, care nu au statut de rezident permanent în zonă și își continuă studiile în limba engleză, sunt obligați să plătească taxe de școlarizare.

structura programului

În studiile Masteratului dvs., vă concentrați în principal pe studii avansate specifice disciplinei. În această etapă, vă aprofundeți cunoștințele despre domeniul ales prin ambele studii și scriind teza de masterat.

Dvs. studiați în mod sistematic. La începutul studiilor Masteratului dvs., vă pregătiți primul plan personal de studiu (PSP), cu sprijinul personalului academic.

[-]

MA în Studii De Limba Engleză

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU
Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Erlangen Nuremberg + 1 mai mult

Elementul idiomatic al limbii: gramatica de construcții, teoria valenței, cercetarea privind colocarea și idiomaticity. [+]

Conținutul programului de studii

Maestrul FAU de Studii Arts în limba engleză este un program de grad, cu accent pe cercetare. Acesta oferă în studiul aprofundat al limbii engleze și literaturile și culturile Marii Britanii și Irlandei (precum și alte țări vorbitoare de limbă engleză). Cursul de studiu este modularizat și încurajează o specializare într-una dintre cele două următoarele domenii:

Specializarea Cultură și literatură

Modul introductiv: Cultură / Lingvistică / Literatură Modulul electiv Modul de bază: Cultură / Lingvistică / Literatură Modul de master wildcard Teza de masterat

Specializarea Lingvistică și lingvistică aplicată... [-]


Master Of Arts în Studii Europene și Eurasiatice

The George Washington University - Elliott School Of International Affairs
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Statele Unite ale Americii Washington + 1 mai mult

Maestru Elliott Școala de Arte din Studii Europene și Eurasiatice (EES) oferă studenților cu o abordare interdisciplinară care este vital pentru o înțelegere profundă a acestor regiuni importante. [+]

În marea domeniul geopolitic care se întinde de la Insulele Britanice în Siberia și din regiunile nordice la Marea Mediterană, forțe puternice sunt presiuni pentru schimbare politică, socială, și economică. State membre ale UE și vecinii lor se confrunte cu o serie de provocări interne, de la reforma economică și diversitatea socială a terorismului și separatismului. Rusia și alți membri ai Comunității Statelor Independente stea la diferite puncte de-a lungul calea de tranziție de la comunism la noi instituții politice. Un web de politic, economic, de securitate, precum și conexiunile sociale din ce în ce leagă diferite părți ale Europei și Eurasia unul cu altul, precum și cu comunitatea globală mai larg. Având în vedere aceste interacțiuni dinamice, este esențial să se studieze Europa și Eurasia în conjuncție cu altele. Maestru Elliott Școala de Arte din Studii Europene și Eurasiatice (EES) oferă studenților cu o abordare interdisciplinară care este vital pentru o înțelegere profundă a acestor regiuni importante. Curriculum-ul SEO combina cursuri necesare, cu o varietate de electives care să permită studenților să urmeze obiectivele profesionale individuale și interese intelectuale. Acest program cu multiple fațete cuprinde abordări academice de afaceri europene și eurasiatice și dezvoltă abilități analitice practice, care sunt esențiale în lumea profesională a afacerilor internaționale.... [-]


MA in Audiovisual Translation

Hamad bin Khalifa University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Qatar Doha

[+]

Toate cursurile se desfășoară direct și în clasă, predate în limba engleză și se desfășoară la HBKU din Doha, Qatar Curriculum

Elevii vor fi învățați de membrii facultății HBKU, care sunt cercetători și cercetători de frunte în domeniul lor, sau de profesori și experți care lucrează în domeniul traducerilor.

Programul, care include experiența de plasare a forței de muncă, este predat în laboratoarele informatice de ultimă generație echipate cu cele mai noi software-uri de subtitrare profesionale.

Cerințe de admitere și de aplicare

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la Master of Arts în Studii de Traduceri sau Traduceri Audiovizuale, solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență de la o instituție recunoscută și o competență lingvistică puternică în limbile engleză și arabă.... [-]


MA în Traducere

Goldsmiths, University of London
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

MA în traducere vă echipează cu toate abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni un traducător profesionist într-o lume tot mai globalizată. [+]

O MA în traducere vă echipează cu toate abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni un traducător profesionist într-o lume tot mai globalizată.

Bazat într-un oraș cu adevărat global, locație Goldsmiths "este locul perfect pentru a studia traducere face.

Tu va studia teoria și practica traducerii, oferindu-vă expertiza pentru a deveni un traducător. Studia într-un departament cu experienta peste lingvistică, scriere creativa, și studii literare, cu opțiunea de a adapta studiile și de a explora zonele în alte departamente relevante pentru interesele proprii.

Posibilitatea de a întreprinde un stagiu de muncă în industrie pe baza vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență și de a crește șansele de angajare de neprețuit ta.... [-]


Ma în Germană

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Statele Unite ale Americii Medford

Programul german în cadrul Departamentului de Studii Internaționale de Literatură și Cultură oferă două cursuri de studii care au condus la obținerea unui masterat. [+]

Programul german în cadrul Departamentului de Studii Internaționale de Literatură și Cultură oferă două cursuri de studii care au condus la obținerea unui masterat.

Master în limba germană necesită doi ani universitari și este conceput pentru a pregăti studenții pentru munca de doctorat în limba germană sau pentru a oferi o carieră în domenii cum ar fi afacerile internaționale sau legea, mass-media și comunicațiile, știința bibliotecii.

MA în limba germană cu licență de predare necesită doi ani universitari plus o vară, este oferit în colaborare cu Departamentul Educație și destinat să pregătească profesori de liceu cu înaltă calificare.... [-]


Ma în Studii Arabe și Islamice

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Statele Unite ale Americii Washington + 1 mai mult

Programul de Masterat în Studii Arabe și Islamice de la Georgetown urmărește să promoveze cunoașterea și înțelegerea gândirii islamice clasice și moderne și să ofere o înțelegere a culturii arabofone și a istoriei intelectuale în perioadele premoderne și moderne. Cu un accent deosebit pe tradițiile textuale arabe, programul oferă cursuri de absolvire în studiul limbilor, literaturii și gândirii lumii islamice și introduce studenții în abordările științifice ale studiului Islamului. [+]

Programul de Masterat în Studii Arabe și Islamice de la Georgetown urmărește să promoveze cunoașterea și înțelegerea gândirii islamice clasice și moderne și să ofere o înțelegere a culturii arabofone și a istoriei intelectuale în perioadele premoderne și moderne. Cu un accent deosebit pe tradițiile textuale arabe, programul oferă cursuri de absolvire în studiul limbilor, literaturii și gândirii lumii islamice și introduce studenții în abordările științifice ale studiului Islamului.

Introducerea studenților trebuie să aibă o competență de limbă arabă echivalentă cel puțin cu cea obținută până la sfârșitul celui de-al treilea an de studiu intensiv de limbă în programul de licență de la Universitatea din Georgetown. În prima săptămână a primului lor an universitar, studenții care vorbesc limba arabă non-nativă sunt obligați să urmeze un examen de limbă arabă administrat de departament.... [-]


MA Studii Ruse și Est Centrale Europene

University of Passau
Campus Cu normă întreagă 4 - 6 semestre October 2018 Germania Obernzell

Programul de Master în Studii interdisciplinare din Europa Centrală și de Est din Rusia combină studii istorice, literare și culturale din țările și culturile din Europa de Est. [+]

MA rus și Studii din Europa Centrală de Est este un program de studii interdisciplinare orientate spre cercetare. Scopul său este de a dota studenții cu cunoștințe profunde a țărilor și a culturilor din Europa de Est prin plasarea accentului pe studii istorice, literare și culturale. Veți dobândi, de asemenea, aptitudini metodologice, teoretice și aplicate, pe măsură ce progresați prin studii de licență. In plus, veti avea posibilitatea de a învăța sau perfecționa abilitățile de limbă rusă tău ceh, polonez și / sau prin utilizarea de cursuri relevante Language Centre. Pe măsură ce programul se concentrează pe Europa de Est, veți dobândi cunoștințe esențiale ale uneia dintre regiunile lumii de creștere primare. ... [-]


MA în Limba Franceză şi Cultură

Horizons University
Online Cu jumătate de normă September 2018 Franţa Paris

Acest program este conceput pentru studenţii care stăpânesc deja limba franceză şi doresc să ia experienţa şi cunoştinţele lor cu un pas mai departe. Introducere şi cursuri avansate de control vor acoperi aspectele lingvistice şi culturale. [+]

MA în limba si cultura franceza

&nbsp

Acest program este conceput pentru studenţii care stăpânesc deja limba franceză şi doresc să ia experienţa şi cunoştinţele lor cu un pas mai departe. Introducere şi cursuri avansate de control vor acoperi aspectele lingvistice şi culturale.

&nbsp

Elevii vor dobândi cunoştinţe aprofundate a mediului francez, pentru a îmbunătăţi scris şi abilităţile orale şi să înveţe să evolueze cu încredere şi eficient într-un mediu profesionist francez.

Durată

1 ani

&nbsp

Cerinţele de admitere

Orice echivalent cu o Diploma curs. Limbă

Franceză ... [-]