Masterat în Arte (MA) în Studii Economice în Renania de Nord Westfalia în Germania

Vezi toate Programele de MA în Studii Economice 2018 în Renania de Nord Westfalia în Germania

Studii Economice

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Un domeniu interesant și unic, economia și administrarea implică studiul economiilor mai mari, dar și cel al comportamentului individual în cadrul acelei economii. Cunoștințele avansate de economie, plus instruirea în afaceri, finanțe și politică publică pot oferi multe oportunități profesionale experților pentru a asista organizații din sectorul public și cel privat.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Renania de Nord Westfalia este cel mai mare stat din Germania. Este, de asemenea, acasa, la 4 dintre cele mai mari orase din Germania. Statul are peste 17 de milioane de oameni. Statul Renania de Nord-Westfalia este acasa, la 14 universitati si peste 50 de colegii.

Solicită Informații Programe de MA în Studii Economice în Renania de Nord Westfalia în Germania 2018

Citește Mai Mult

Master International Management - Finanțe

IUBH Campus Studies (for EU students)
Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Bad Honnef Berlin + 1 mai mult

Master International Management - Finanțe [+]

Master International Management - Finanțe

Concentrează-te pe finanțe

Activitățile de afaceri pe piețele internaționale au mult de-a face cu investițiile, finanțarea și riscul financiar. Acest majore dezvoltă competențele necesare pentru a lua decizii de finanțare internaționale. Veți învăța, de asemenea, cum să le înregistrați în situațiile financiare în conformitate cu standardele internaționale de raportare financiară.

Se pune accent puternic pe opțiunile financiare pe piețele internaționale de capital, precum și pe standardele internaționale de raportare. Programul construiește, de asemenea, o fundație pentru analiza investițiilor și gestionarea portofoliului. Acest lucru vă va permite să gestionați portofoliile de investiții și să optimizați performanța financiară a organizațiilor.... [-]