Program de Masterat în Arte în Barcelona Spania

Programe de Masterat în Arte de Top în Barcelona Spania 2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. O diplomă de master 's pregătește pe elevi pentru a conduce sau de a gestiona. O diplomă de master 's pregătește, de asemenea, o persoană pentru o serie de preocupări prin studii de specialitate a unui câmp.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Fiind al 2-lea cel mai mare oras din Spania, Barcelona este capitala provinciei Catalonia. Ea are peste 4 milioane de locuitori. Este un oras vibrant care găzduiește mii de turisti anual. Acesta este acasa, la Universitatea din Barcelona, ​​printre altele.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Barcelona în Spania 2018

Citește Mai Mult

Maestru Al Artelor în Studiile La Nivel Mondial

European College for Liberal Studies
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 - 12 luni September 2018 Spania Barcelona Madrid + 2 mai mult

MA - Master Of Arts în Studii Globale (60 credite) [+]

Programele noastre universitare, fiecare cu cerințe diferite de program, se bazează și sunt pe deplin compatibile cu stabiliți sistemele educaționale europene și americane. Orientările europene pentru învățământul superior sunt prezentate în acordurile Bologna. Odată ce un număr minim de credite a fost câștigat, o cerere de absolvire pot fi depuse. Nu toate programele sunt oferite la toate campusuri. A se vedea grila de programe pentru detalii suplimentare.

Cursuri

Cursuri postuniversitare sunt împărțite în cursuri de bază și cursuri de specializare. Electives poate fi ales din oricare dintre cursurile programate sunt oferite la nivel de absolvent. Cursuri de specializare sunt programate pe baza înscrierilor și pot să nu fie disponibile la toate campusuri. Cursuri de specializare programate sunt la dispoziția tuturor studenților, de asemenea, ca opționale. A se vedea grila de programe pentru detalii suplimentare. A se vedea prezentarea generală a curs pentru lista cursurilor disponibile. Studenților li se recomandă să completeze cursuri și de a câștiga credite la cel mai înalt nivel posibil.... [-]


Maestru De Arte în Studii De Comunicare

European College for Liberal Studies
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 - 12 luni September 2018 Spania Barcelona Madrid + 2 mai mult

MA - Master of Arts în Studii de Comunicare (60 credite) [+]

Programele noastre de absolvent, fiecare cu cerințe diferite de program, se bazează și sunt pe deplin compatibile cu sistemele educaționale europene și americane stabilite. Orientările europene pentru învățământul superior sunt prezentate în acordurile de la Bologna. Odată ce un număr minim de credite a fost obținut, poate fi depusă o cerere de absolvire. Nu toate programele sunt oferite în toate campusurile. Consultați programul programului pentru detalii suplimentare.

Cursuri

Cursurile postuniversitare sunt împărțite în cursuri de bază și cursuri de specializare. Electives pot fi alese din oricare dintre cursurile programate oferite la nivel de absolvent. Cursurile de specializare sunt programate pe baza înscrierilor și este posibil să nu fie disponibile în toate campusurile. Cursurile de specializare programate sunt disponibile tuturor elevilor și ca electives. Consultați programul programului pentru detalii suplimentare. Consultați prezentarea cursului pentru lista cursurilor disponibile. Elevii sunt recomandați să completeze cursurile și să obțină credite la cel mai înalt nivel posibil.... [-]


MA în Proiecte De Cooperare Internațională

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Cu jumătate de normă 21 luni September 2018 Spania Barcelona

Cooperare Internațională întotdeauna legate de două sau mai interesați în schimbul de cunoștințe, tehnici și transferul de tehnologie, abilități sau experiențe, cu scopul de a vă ajuta să găsiți jucători [+]

Cooperare Internațională întotdeauna legate de două sau mai multe părți interesate să facă schimb de tehnici de transfer de cunoștințe și tehnologii, competențe și experiențe, cu scopul de a colabora în căutarea de soluții reciproc avantajoase. Acest spirit esențială a cooperării internaționale a crescut prezența sa în societatea globală de astăzi, aceasta este acum un sector socio-politic, economic și organizatoric, publice, care primesc o atenție tot mai mare și preocupare la nivel local și internațional de organizare și privat , făcând actori de cooperare internațională de la guverne la ONG-uri sau fundații multinaționale și locale.

Aceasta este acum un scenariu care necesită un efort tot mai mare pentru a realiza profesionalizarea sectorului de robot angajamentul de organizare socio-etice în realizarea de proiecte care reduc în mod eficient inegalitățile care au loc în societatea de astăzi. ... [-]


Master în Comunicare

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Cu jumătate de normă 12 - 24 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

[+]

Masterat în comunicare

&nbsp

Trăim într-o societate în care toate sferele de cunoştinţe şi de interacţiune umană sunt direct legate de comunicare în trei domenii: divertisment, informare şi formare.

Comunicarea cu progresele tehnologice a făcut procesul de creare, distribuire şi manipularea acestuia sunt factori-cheie în lume. Globalizarea, fenomen economic şi social, şi societatea se înţelege TIC ca noul motor de dezvoltare, datorită creşterea capacităţii de stocare şi să distribuie informaţii, şi în special consumul de masă de ea.

Master integrează conceptele de bază de comunicare în scris, audiovizuale şi multimedia. Programul analizează principalele domenii în care procesul este o comunicare eficientă. Structura de Master in Comunicare garanţii participanţii sarcina de a se adapta la multe domenii care fac crearea, prelucrarea, stocarea şi distribuirea de informaţii. ... [-]