close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Siguranță alimentară

Elevii urmăresc un Master of Arts atunci când aceștia sunt interesați de un curs avansat de studii care depășește un grad de licență. Mulți studenți care solicită o diplomă de master au absolvit cursuri de licență în domeniul științelor umaniste sau științifice. Ce este un MA în siguranța alimentară? Acest program vizează aplicarea tehnicilor științifice pentru producer… Citeste mai mult

Elevii urmăresc un Master of Arts atunci când aceștia sunt interesați de un curs avansat de studii care depășește un grad de licență. Mulți studenți care solicită o diplomă de master au absolvit cursuri de licență în domeniul științelor umaniste sau științifice.

Ce este un MA în siguranța alimentară? Acest program vizează aplicarea tehnicilor științifice pentru producerea, transportul și depozitarea alimentelor. Când studiați în acest domeniu, puteți urma cursuri în agricultură, managementul apei, științe alimentare, producție alimentară, biologie și studii veterinare. Acest program multidisciplinar include o combinație de subiecte necesare, opțiuni și proiecte de grup. Este posibil să vă puteți alege zona de concentrare, să desfășurați cercetări individuale sau să lucrați cu profesioniști în domeniu. În unele programe, vi se poate cere să finalizați o teză sau un proiect final înainte de absolvire.

Câștigarea diplomelor de masterat te va poziționa ca lider în domeniul tău. Mai multe oportunități de carieră și un salariu mai mare la nivel de intrare sunt adesea disponibile pentru cei care dețin diplome avansate. Expertiza și abilitățile dumneavoastră ar putea să vă pună în cerere, deoarece problemele legate de siguranța alimentară continuă să crească.

Costurile asociate cu finalizarea unui master în siguranța alimentară vor varia în funcție de școală și de programul pe care îl alegeți. Câștigarea unui masterat necesită, în general, unul până la trei ani de studiu cu normă întreagă. Contactați școlile la alegere pentru a afla mai multe despre taxele și taxele de școlarizare.

După ce ați terminat de masterat, ați putea fi în măsură să găsească de lucru ca un consultant sau manager în agricultură sau de sănătate publică. Absolvenții din domeniul dvs. găsesc adesea locuri de muncă cu agenții guvernamentale sau companii internaționale de produse alimentare. De asemenea, veți fi calificat să lucrați ca cercetător la o universitate sau un alt tip de afacere. Dacă doriți să continuați pe o pistă academică, o diplomă de master este adesea o condiție prealabilă pentru obținerea unei diplome de doctorat.

Începeți cariera în domeniul siguranței alimentare explorând numeroasele oportunități educaționale descrise pe site-ul nostru. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University for Peace
Ciudad Colón, Costa Rica

Producția și consumul durabil de alimente sunt esențiale pentru durabilitatea mediului, sănătatea umană și adaptarea la schimbările climatice. Studenții de specializare a sist ... +

Producția și consumul durabil de alimente sunt esențiale pentru durabilitatea mediului, sănătatea umană și adaptarea la schimbările climatice. Studenții de specializare a sistemelor alimentare durabile vor dobândi abilitățile și cunoștințele legate de agricultura durabilă și securitatea alimentară atât în teorie, cât și prin vizite în comunitățile locale și vor lucra la ferma organică UPEACE . -
MA
Normă întreagă
Engleză
Aug 2021
30 Apr 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici