Program de Masterat în Arte în Irkutsk Rusia

Programe de Masterat în Arte de Top în Irkutsk Rusia 2018

Masterat

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Situat în Regiunea Irkutsk din Rusia este orașul Irkutsk, care are o populație de aproximativ 600.000 de persoane. Irkutsk a 6 universități și mai multe colegii private cu o majoritate de studenți cu specializare în studii științifice.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Irkutsk în Rusia 2018

Citește Mai Mult

MA: Formarea Profesorilor

Irkutsk State Linguistic University
Campus Cu normă întreagă September 2018 Rusia Irkutsk

Igloo oferă următoarele domenii: teoria şi practica de predare comunicare interculturală în mediul multietnic şi multicultural, educaţie literară [+]

MA: formarea profesorilor

&nbsp

Igloo oferă următoarele domenii: teoria şi practica de predare comunicare interculturală în mediul multietnic şi multicultural,educaţiei literar, tehnologie informatsialnye în formarea cadrelor didactice.

&nbsp

Gradul: Master of Education profesorilor FOCUS TEORIE PROFILUL ŞI PRACTICA DE PREDARE multietnică a comunicării interculturale şi mediu multicultural Studenţi care studiază teoria comunicării, diferenţele naţionale şi culturale în situaţii de conflict, fără construirea de baza de comunicare linguodidactic discursul de predare rusă ca limbă străină contra culturi polylogue, tehnici şi metode de o societate tolerantăNotificările către mediul poli-etnică, diversitatea culturală a popoarelor lumii în domeniul de exprimare şi de eticheta de afaceri, curs de comunicare în limba engleză, lingvistica cognitive.... [-]