MASTERSTUDIES

Compară 2 Programe de MA în Responsabilitate socială corporativă

Înscrierea într-un Master of Arts este o alegere excelentă pentru studenții care doresc să se concentreze pe obținerea unei cariere. În plus față de acest accent, aceste programe oferă, de asemenea, unul dintre cele mai înalte niveluri de educație în orice domeniu dat, făcând în mod absolvenți absolvenți de masterat în domeniul lor. Rețineți că, de obicei, este necesară o diplomă de licență într-un domeniu conex.

Ce este un MA în CSR? CSR reprezintă responsabilitatea socială corporativă și se referă la responsabilitatea etică a societății față de societate. Profesioniștii specializați în CSR sfătuiește întreprinderile și contribuie la luarea deciziilor de a menține relații adecvate cu mediul, economia și societatea. Aceasta este o poziție foarte importantă, care promovează imaginea publică și previne problemele cu politicile. Aceste politici, pe lângă practicile din industrie, vor constitui o parte importantă a educației studenților în domeniul CSR.

Absolvenții vor avea ocazia să ajute la transformarea lumii într-un loc mai bun prin minimizarea impactului negativ pe care l-au avut întreprinderile mari asupra acestuia și asigurând promovarea efectelor pozitive. În ansamblu, este o alegere foarte bună a carierei și unul dintre domeniile legate de afaceri care are un impact în afara afacerii în sine.

Costul obținerii unui Master în CSR variază de la școală și țară la care alegeți să studiați. Fiecare program este distinct, cu anumite avantaje. Este important să luați în considerare mai multe opțiuni înainte de a vă stabili programul potrivit pentru dvs.

Reprezentanții CSR reprezintă o poziție relativ nouă în lumea modernă a afacerilor, dar devin din ce în ce mai des întâlniți. Cererea pentru acești experți crește, pe măsură ce corporațiile își dau seama cât de important este sprijinul lor pentru succesul continuu. Deși este cel mai des întâlnit să găsești un loc de muncă ca manager de sustenabilitate sau de imagine publică, este posibil, de asemenea, să devii șeful unui departament sau program cu o diplomă în acest domeniu.

Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Responsabilitate socială corporativă Filter

Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
MA
Oct 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
18 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

MA în Management Responsabil - Schiță Programul Master of Arts în Management Responsabil (MRM) își propune să ofere studenților o privire de ansamblu asupra managementului res ...

Citeste mai mult

MBA + MA în Management responsabil

Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
MA
MBA Part Time
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Dublu de ieri programului: MA în Management Responsabil combinate cu MBA

Citeste mai mult