15 MA Programe în Republica Cehă for 2024

MA Programe în Republica Cehă for 2024Filter
    • Olomouc, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul se concentrează asupra culturii europene în sens larg, inclusiv politică, istorie, geografie, drept și subliniază Europa în lumea largă.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Master of Arts în Relații Internaționale și Diplomație este un program de 2 ani, acreditat la nivel internațional, care oferă o educație modernă și interdisciplinară în relații internaționale și diplomație. Veți obține o diplomă de licență americană și europeană recunoscută la nivel global.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Arte Vizuale este un program de studii postuniversitare de follow-up, care combină seminarii și ateliere de lucru bazate pe studio practice, cu prelegeri teoretice cu privire la teoria artei și istoriei.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master în Studii de gen de la Facultatea de Științe Umaniste de la Universitatea Charles din Praga (FHS Marea Britanie) oferă oportunitatea unui studiu academic sistematic și interdisciplinar al instrumentelor teoretice și metodologice pentru cercetarea și explorarea problemelor de gen dintr-o perspectivă istorică, cu luarea în considerare a aspecte culturale și etnice ale oricărui subiect dat. Studiile de gen aplică perspective intersecționale și interdisciplinare asupra genului ca unul dintre principiile de bază care organizează societatea și cultura umană. Studiile de gen se concentrează pe analiza manifestărilor istorice și contemporane ale ordinii de gen, influența teoriilor și metodelor feministe și queer în știință și cercetare și alte aspecte ale ordinii de gen; de asemenea, cercetează relația dintre gen și alte categorii de diferențiere și stratificare socială, cum ar fi rasa/etnia, statutul social, vârsta, sexualitatea și/sau dizabilitățile. Unul dintre punctele forte specifice și o expertiză recunoscută la nivel internațional a programului de studii de gen de la Școala de Științe Umaniste este accentul pus pe analiza și reflectarea experiențelor post-socialiste și reflecțiilor structurării de gen a societății cehoslovace de tip socialist târziu și „Est-europeană”. ” societăți în general. Programul de studii se realizează fără specializare.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Logica este un program teoretic care se bazează pe metode matematice și care poate fi aplicat în matematică, calcul și domenii specifice filozofiei. Logica are, de asemenea, legături cu lingvistica și teoria dreptului. În general, absolvenții pot fi angajați în toate domeniile care se ocupă de metode formale și cantitative și se bazează pe analiza critică a problemelor, adesea în medii formalizate (companii software sau juridice, guvern sau instituții de învățământ). Absolvenții pot continua într-un program de doctorat (doctorat) în logică.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat în sociologia societăților contemporane este un program de master de doi ani în limba engleză, conceput pentru studenții interesați să dobândească cunoștințe aprofundate despre starea domeniului actual al sociologiei și antropologiei sociale, inclusiv teoria și metodele lor de cercetare. Prezintă un nucleu puternic de sociologie și cursuri de antropologie socială în trei specializări: 1. Societate civilă și politică; 2. Antropologia spațiului și mobilității; 3. Identitati, Sanatate si Corpuri. Specializarea Societate civilă și politică oferă studenților o înțelegere profundă a modului în care funcționează societățile complexe contemporane. Elevii dobândesc abilități teoretice și practice în sociologia politică, antropologia naționalismului și sectorul non-profit. Ei vor învăța să analizeze sistematic diverse aspecte ale vieții publice. Specializarea Antropologia spațiului și mobilității aduce cunoștințe aprofundate despre lumea globalizată, dinamica acesteia, mișcările migratorii, mobilitatea socială și permite ca aceste fenomene să fie înțelese profund și aplicate în domeniul planificării urbane, politicii migratorii și analizării globale. evoluții. Specializarea Identități, Sănătate și Corpuri dezvoltă cunoștințele profunde și abilitățile practice necesare pentru a efectua cercetări sociologice și antropologice sociale în domeniul antropologiei medicale, sociologiei sănătății, studiilor stilului de viață, sociologiei sportului și studiilor de gen. În toate specializările, studenții pot alege să se concentreze pe metodologia de cercetare cantitativă sau calitativă. Toate specializările oferă condiții prealabile pentru ca absolvenții lor să fie angajați în sectorul educației, în administrația publică și de stat, în sectorul non-profit și în organizații corporative. Pe lângă pregătirea pentru o desfășurare în afara academice, acest studiu creează condițiile prealabile pentru o carieră academică și studii postuniversitare.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Expertiza de bază predată în cadrul studiului MA se bazează pe programul de studii BA precedent și constă dintr-un set de discipline lingvistice, literare și didactice interconectate simbiotic concepute pentru a oferi absolvenților cunoștințe substanțiale în toate acestea, în corespondență cu nivelul MA. Scopul este de a educa un absolvent de școală care este capabil să predea muzică la toate tipurile și clasele de școli.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Masterul în Arte în științe umaniste este un program de 2 ani, acreditat internațional, care oferă o educație modernă și interdisciplinară în științe umaniste. Veți obține o diplomă de licență americană și europeană recunoscută la nivel mondial.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studiul sociologiei istorice se referă la procesele și tendințele sociale pe termen lung care au un impact semnificativ asupra societăților și fenomenelor contemporane. Aflați despre cum se schimbă societatea de-a lungul istoriei și concentrați-vă pe subiecte complexe, cum ar fi modernizarea, mentalitățile colective, globalizarea, pluralismul religios și cultural, memoria socială și multe altele.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    CERGE-EI (Centrul de Cercetare Economică și Educație pentru Absolvenți - Institutul de Economie) este un loc de muncă comun al Universității Charles și al Institutului de Economie al Academiei Cehe de Științe.

    • Hradec Kralove, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Pedagogie socială este un domeniu de studiu de master în cadrul specializării programului de studii în pedagogie, organizat sub forma full-time de studiu.

    • Gloucester, Regatul Unit
    • Prague, Republica Cehă

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Acest masterat se axează pe problemele legate de distinct-cheie în cadrul misiunii de astăzi, inclusiv asupra globalizării, postcolonialism, justiţie şi mediul înconjurător.

    • Hradec Kralove, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Educația timpurie este un domeniu de studiu de master în cadrul programului de studii de pre-școlar și out-of-școală Pedagogie, organizată sub forma full-time de studiu.

    • Gloucester, Regatul Unit
    • Prague, Republica Cehă

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță, În campus

    Un curs post-universitar pentru cei implicaţi în pregătirea sau pentru o poziţie de lider, pregătindu-vă pentru a conduce şi de a dezvolta organizaţia dumneavoastră, în contextul unei continuă schimbare multi-cultural mondial.

    • Prague 6, Republica Cehă

    În campus

    Engleză

    CEVRO Institute oferă un program unic de masterat de clasă mondială, cu trei trimestre, lung - Filosofie, politică, economie (PPE). PPE este un program interdisciplinar modelat pe programul de succes PPE de la Universitatea din Oxford.