Filter
Masterat în Arte
Republica Cehă Olomouc Region Olomouc Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top in Olomouc Republica Cehă 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte in Olomouc în Republica Cehă 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Republica Cehă
Olomouc Region
Olomouc
Tip de studiu
Ritm
Palacky University

Programul se concentrează pe cultura europeană în sens larg, inclusiv în politică, istorie, geografie, drept și subliniază Europa în lumea întreagă. ... [+]

Program de conținut:

Programul se concentrează pe cultura europeană în sens larg, inclusiv în politică, istorie, geografie, drept și subliniază Europa în lumea întreagă.

datele programului:

Septembrie - iunie, 2 ani

Structura programului: Primul semestru (Pagina de învățământ - Olomouc) al doilea semestru (Universitatea gazda - Europa) al treilea semestru (Home / Gazdă / Țara terță universitate / Internship) semestrul al patrulea (Acasă / universitate gazdă) Titlu eliberat:

MA (grad dublă cu universitățile partenere)

Reţea

Universitatea Georg-August Göttingen (DE), Universitatea Deusto, Bilbao (E), Universitatea din Strasbourg (F), Universitatea din Udine (IT), Universitatea din Groningen (NL), Universitatea Jagiellonian, Cracovia (PL), Universitatea Uppsala (S ), Universitatea din Pune (India), Universitatea din Osaka (Japonia), UNAM, Mexico City (Mexic), IUPUIs Indianapolis (Statele Unite ale Americii).... [-]

Republica Cehă Olomouc
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză