Program de Masterat în Arte în Brno Republica Cehă

Programe de Masterat în Arte de Top în Brno Republica Cehă 2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Acest oraș a produs persoane proeminente, fondatorul geneticii Grigorie Mendel are o universitate numit după el. Cu toate acestea, orasul are ca provocare încă, și se străduiește prin instituțiile sale de învățământ superior, pentru a produce alte Mendels care pot avea un impact pentru comunitate.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Brno în Republica Cehă 2018

Citește Mai Mult

Master în Guvernanța Europeană (grad Dublu)

Masaryk University Faculty of Social Studies
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Republica Cehă Brno

Guvernanța europeană este un grad dublu predat în colaborare cu Universitatea din Utrecht, Olanda. Interdisciplinaritatea în guvernarea europeană vă va dota cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a răspunde la aceste întrebări și să formuleze răspunsuri adecvate la provocările cu care acestea le prezintă. In acest fel, se pregătește să se ocupe și de a lucra în complexitatea guvernanței europene - atât la Bruxelles, cât și acasă. [+]

Programul dublu grad cu Universitatea din Utrecht.

Care se ocupă cu întrebări importante în Europa de astăzi Piețele financiare din criză - cum pot fi reglementate? energie durabilă - cum putem face tranziția către o economie ecologică? Bunăstare prevede - ar trebui să le fie reformate pentru a stimula creșterea economică, și dacă da, cum se poate face acest lucru? polițienească transfrontalieră - Care sunt modelele emergente ale schimbului de informații și de aplicare a legii? Omogenizării - sunt țări europene, din ce în ce mai asemănătoare din cauza UE? Unificator sau underminer - nu prezintă UE o amenințare la adresa democrației? ... [-]