Program de Masterat în Arte în New Hampshire Statele Unite ale Americii

Programe de Masterat în Arte de Top în New Hampshire Statele Unite ale Americii 2017/2018

Masterat

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

New Hampshire este un stat nord-est a SUA, situat în regiunea New England. Această țară a fost printre primele colonii care a fugit din Marea Britanie și a fost inclusă în America. Există o listă lungă de universități și colegii prezenți în această țară.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în New Hampshire în Statele Unite ale Americii 2017/2018

Citește Mai Mult

Maestru De Arte Plastice (rezidenta Scăzut)

New Hampshire Institute of Art
Campus Cu jumătate de normă September 2018 Statele Unite ale Americii Manchester

Nostru low-rezidenta Maestru de program de Arte Plastice oferă studenților o oportunitate unică de a experimenta o creștere tehnic, conceptual și profesional artistic. În același timp, se prevede o comunitate care va îmbogăți viața elevilor în moduri care sunt fundamentale pentru dezvoltarea și susținerea unui nivel profesional de practică artistică ... [+]

Studii de MA 2017/2018 în New Hampshire Statele Unite ale Americii. maestru de arte plastice (rezidenta scăzut) Nostru low-rezidenta Maestru de program de Arte Plastice oferă studenților o oportunitate unică de a experimenta o creștere tehnic, conceptual și profesional artistic. În același timp, se prevede o comunitate care va îmbogăți viața elevilor în moduri care sunt fundamentale pentru dezvoltarea și susținerea unui nivel profesional al practicii artistice. Satul New Hampshire de Peterborough, una dintre cele mai importante comunități mici de arte din America, iar satul adiacent de Sharon, ambele situate la poalele celebrului Mt. Monadnock servi ca hub-ul de frumos, retras pentru rezidențe și oferă atmosfera ideală pentru artiști. Ambele locatii sunt cufundată în istorie culturală și artistică și au comunități culturale și artistice contemporane pline de viață și angajate. Rezidențe de zece zile sunt concentrate experiențe retragere cum ar fi. Fiecare student este dat de îngrijire personală individuală și îndrumare de la facultate de înaltă calificare. Obiectivul nostru ca o unitate de facultate de coeziune este de a vedea fiecare elev sape adânc în sensul lui / ei de muncă și de a crea o etică a muncii pasionat, care se va baza pe învățare conceptual și tehnic și de a servi ca fundament pentru introducerea lor într-o viață artistică profesională. Prin grija și angajamentul nostru de fiecare elev va avansa intelegerea lor de muncă și locul său în lume și să se implice și să evolueze domeniul profesional sunt interesat Despre Programul de MAE Scopul Master of Fine... [-]