Program de Masterat în Arte în Gaziantep Turcia

Programe de Masterat în Arte de Top în Gaziantep Turcia 2017/2018

Masterat

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Gaziantep este orașul cu o istorie lungă, deoarece este una dintre cele mai vechi orase locuite continuu pe Pamant, datand de la 3650 î.Hr.. Există două public și o universitate privată.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Gaziantep în Turcia 2017/2018

Citește Mai Mult

Masterat în Afaceri Internaționale

Zirve University
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Turcia Gaziantep

O Program de studii postuniversitare de Relații Internaționale este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe avansate în problemele politice, sociale, economice, culturale, precum și internaționale de mediu. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Gaziantep Turcia. Departamentul de Relații Internaționale la Universitatea Zirve oferă un master pentru studenții care sunt interesați în studierea relațiilor internaționale la un nivel avansat. Programul Interesul nostru interdisciplinar pe studiul relațiilor dintre schimbare actori internaționali, inclusiv interacțiunile lor politice, economice și culturale. Accentul Departamentului pe furnizarea de competențe adecvate pentru activitatea academică și îngrijorarea cu privire la dezvoltarea cunoașterii în profunzime a problemelor din relațiile internaționale sunt reflectate în programul cu o serie de cursuri avansate. Cursurile sunt concepute ca seminarii în care participarea elevilor este esențială. Personalul nostru academic include experti de renume international in domeniul lor, iar Departamentul are mulți asociați și prieteni în cadrul organizațiilor din Europa si nu numai. Studenții care aleg Departamentul de Relații Internaționale vor găsi ei înșiși sa te bucuri de predare în clase mici cu posibilitatea de ample de a interacționa cu alți studenți și cu personalul, precum și să dezvolte o gamă de abilități academice și personale. Ele pot participa la programul de cercetare plin de viață Departamentului de seminarii, colocvii și prezentări conduse de elevi. Departamentul este angajat la internaționalizarea curriculum de studii postuniversitare, precum și planurile de oportunități de schimb de studenți cu instituțiile partenere la nivel global. Mai presus de toate, Departamentul încearcă să facă studii postuniversitare în relații internaționale la Universitatea Zirve o experiență intelectual de stimulare și plină de satisfacții. Scopul nostru este de a împărtăși cu tine entuziasmul nostru și curiozitatea intelectuală cu privire la politica lumii în care... [-]