Program de Masterat în Arte în Marbella Spania

Programe de Masterat în Arte de Top în Marbella Spania 2017/2018

Masterat

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Situat pe malul Mării Mediterane este orașul Marbella. Acesta este un municipiu în provincia Malaga. Orașul este o destinație turistică populară. Ea are mai multe obiective turistice și muzee. Marbella are peste 100.000 de locuitori.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Marbella în Spania 2017/2018

Citește Mai Mult

Ma în Politicile Internaționale și Politica Mondială

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Spania Marbella

Relații Internaționale MA a fost conceput în comun între MGIMO și MIUC pentru a oferi studenților cu cunoștințele, aptitudinile și competențele necesare pentru a analiza critic și să interpreteze dezbaterile teoretice cheie ale arena politică post-modernă a relațiilor internaționale. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Marbella Spania. MA Relații Internaționale prin MGIMO - MIUC Prezentare generală Durata: 2 ani Limba: Engleză Locație: Marbella (Anul 1), Moscova (Anul 2) Titlul programului: „Politici internaționale și globale Politică“ Premiat: MA Gradul de Relații Internaționale Discipline cheie acoperite instituţiile internaționale Diplomație Media și Politicies internaționale Politica de mediu Politica rusă Limbile (rusă / spaniolă) O MA Relații Internaționale a fost proiectat în comun între MGIMO și MIUC pentru a oferi studenților cu cunoștințele, aptitudinile și competențele necesare pentru a analiza critic și să interpreteze dezbaterile teoretice cheie ale arena politică post-modernă a relațiilor internaționale. Unul dintre cele mai puternice puncte ale programului nostru este discuția de relații internaționale se apropie într-un mediu de clasă multicultural, având în vedere contextul global al studenților noștri. Într-adevăr, unele dintre aceste dezbateri sunt în prezent reproduse în numeroase organizații și negocieri internaționale la nivel mondial. MGIMO-MIUC trenuri următoarea generație de lideri politici pentru a aborda problemele complexe ale unei lumi în proces de globalizare. Departamentul de Relații Internaționale MGIMO-MIUC prezintă studenților cu un amestec unic de teorie și practică adaptate la un scenariu internațional și multicultural provocatoare, care de multe ori se schimbă mai repede decât capacitatea noastră de a analiza. Ce veți studia Semestrul 1, anul 1 Legea I Internațional Metode de cercetare Diplomație într-o lume în schimbare Instituții și politici internaționale Mass-media și politica internațională Economie de Politici Publice Ruși (studenți străini) / spaniolă / franceză (studenți ruși) Semestrul 2, anul 1 Psihologia politică Politica de... [-]