Program de Masterat în Arte în Sankt Petersburg Rusia

Programe de Masterat în Arte de Top în Sankt Petersburg Rusia 2017/2018

Masterat

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Sankt Petersburg este situat de-a lungul râului Neva. Ea are o populație de peste 5 milioane de locuitori. Orasul are 716 de școli publice și 80 de școli profesionale.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Sankt Petersburg în Rusia 2017/2018

Citește Mai Mult

MA în Guvernanța Politică și Politica Publică

Saint Petersburg State University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Sankt-Petersburg

MA în guvernanța politică și politici publice este un program de doi ani interdisciplinare axat pe formare analiști cu înaltă calificare, manageri și lideri politici, care își va continua cariera în guvernare publică, inclusiv agențiile guvernamentale, organizațiile internaționale și sectorul non-profit. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Sankt Petersburg Rusia. Prezentare generală MA în guvernanța politică și politici publice este un program de doi ani interdisciplinare axat pe formare analiști cu înaltă calificare, manageri și lideri politici, care își va continua cariera în guvernarea publică, inclusiv agențiile guvernamentale, organizațiile internaționale și sectorul non-profit. Programul este conceput pentru a răspunde provocărilor sectorului public modern: absolvenții programului vor dobândi toate competențele profesionale necesare pentru a răspunde provocărilor complexe unice, a pune întrebările potrivite, estimarea amploarea unei probleme și caracteristicile sale specifice, în curs de dezvoltare și explorarea soluțiilor posibile, precum și evaluarea potențialului instituțiilor publice și reprezentanții acestora să pună în aplicare decizii. cursuri universitare de bază vor oferi studenților cu o oportunitate de a modela și ascuți abilitățile lor de conducere, de management, analiza și punerea în aplicare a politicilor publice. Studentii absolventi vor învăța cum să mobilizeze și să gestioneze resursele organizaționale interne și externe, cum de a asigura monitorizarea și stabilirea politicilor publice. Prin dezvoltarea abilităților lor în conducere absolvenții vor fi în măsură să pună în aplicare politici și strategii de management cu succes în societate complexă și instabilă de astăzi. Elevii din program sunt implicați activ în proiecte de cercetare la Departamentul de Științe Politice. Ei au, de asemenea, posibilitatea de a participa la diferite evenimente științifice și vorbesc la diferite conferințe în străinătate. Contur Programul Cursuri obligatorii: Metodologia politică și Filosofie Teoriile de Politici Publice Metode calitative în Analiza politicilor publice Tehnologia informației pentru Politici Publice Metode cantitative... [-]