Program de Masterat în Arte în Braga Portugalia

Programe de Masterat în Arte de Top în Braga Portugalia 2017/2018

Masterat

Un MA reprezintă o diplomă de masterat oferită studenților care au terminat un program de studii legat de științe umane sau arte, precum istorie, comunicații, filosofie, teologie sau limba engleză. Un Masterat în Arte necesită de obicei cursuri teoretice, cercetare și examene scrise.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Braga este unul dintre cele mai vechi orașe din nord-vestul Portugaliei și are cea mai veche Arhidiecezei catolice din țară. Fiind un oraș mare în municipiu, două universități principale au sediul aici. Acestea sunt Universitatea Minho și Universidade Catolica Portuguesa.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Braga în Portugalia 2017/2018

Citește Mai Mult

Curs De Gradul De Formare A Cadrelor Didactice De Master în Limba Spaniolă Ca Limbă Străină

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2017 Portugalia Braga

Acest Formarea profesorilor de master curs de diplomă în SFL este singurul b-learning curs existente în Portugalia, în cazul în care elevii primesc de înaltă calitate, de formare academic riguroasă în conținut și cunoștințe pedagogice. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Braga Portugalia. Gradul didactic: MA (Bologna două studii ciclu) ECTS: 90 Tipul cursului: b-learning Durata: 3 semestre curriculare Limba obiectiv: spaniolă Zona științifică principal: Profesor curs de formare în limba spaniolă ca limbă străină (SFL) Acest Formarea profesorilor de master curs de diplomă în SFL este singurul b-learning curs existente în Portugalia, în cazul în care elevii primesc de înaltă calitate, de formare academic riguroasă în conținut și cunoștințe pedagogice. Acesta oferă instruire de pionierat pentru profesori SFL viitorii din perspectiva academice, științifice și profesionale. Acesta introduce, de asemenea studenților la noile tehnologii și diferite domenii, cum ar fi cu destinație specială spaniolă pentru Medical, afaceri sau profesii legate de turism. Programul duce la dubla certificare: 1) Formarea profesorilor în curs SFL specializare (program de două semestre); și, de asemenea,, 2) Formarea profesorilor de master curs de diplomă în SFL, care poate fi realizată printr-o lucrare de cercetare sau de stagiu raport la sfârșitul trimestrul al treilea. [-]