Program de Masterat în Arte în Klaipeda Lituania

Programe de Masterat în Arte de Top în Klaipeda Lituania 2017/2018

Masterat

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Republica Lituania este denumirea oficială a țării. Se gaseste in partea de nord a Europei. Lituania apreciază științei și tehnologiei în sistemul lor de educație extrem. Ea are aspectele de bază ale nivelului primar, secundar și terțiar de educație. Lituania este o altă țară lider în furnizarea de arte, științe, inginerie, precum și cursuri tehnologice. Lituania sa confruntat cu mai multe provocări în învățământul superior din ultimii ani care au dus la crearea a 20 de universități pentru a spori accesibilitatea acesteia.

Situat la gura de vărsare a râului Dane orașul Klaipeda este al treilea cel mai mare oras din Lituania, cu sistem de înaltă educație standard. Instituțiile de învățământ Klaipeda scopul de a oferi servicii educaționale demne in stiinte liberale și arte prin universități de renume, cum ar fi Universitatea International LLC și Klaipėdos Universitetas.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Klaipeda în Lituania 2017/2018

Citește Mai Mult

Masterat în TESOL

LCC International University
Campus Cu normă întreagă 4 semestre January 2018 Lituania Klaipeda

Master în programul de TESOL de la Universitatea Internațională LCC este orientat spre un public larg. Acesta este conceput pentru cei care sunt dispuși să aprofundeze cunoștințele lor de lingvistică aplicată, precum și cei care doresc o cunoaștere aprofundată a metodelor de predare de limbi străine și aplicarea lor practică în contexte internaționale. [+]

Programele de masterat în TESOL sunt comune în multe părți ale lumii, dar sunt noi pentru Lituania. Acest program internațional urmează trei principii cheie: cunoștințe lingvistice teoretice, aplicate de cercetare științifică, precum și utilizarea practică a teoriei și cercetării. Nucleul acestui program constă în sociolingvistică și lingvistică, care sunt combinate cu pedagogia management și limba de predare.

Facultatea Mărturii de la LCC International University pe Vimeo.

O MA în programul de TESOL de la Universitatea Internațională LCC este orientat spre un public larg. Acesta este conceput pentru cei care sunt dispuși să aprofundeze cunoștințele lor de lingvistică aplicată, precum și cei care doresc o cunoaștere aprofundată a metodelor de predare de limbi străine și aplicarea lor practică în contexte internaționale. În special, programul este conceput pentru: - cadre didactice de liceu care doresc să îmbogățească competența lor profesională și metodologică; - Persoanele care au primit gradul lor de licență și doresc să urmeze o carieră în predarea limbii engleze într-o lume din ce în ce mai multe limbi; - Persoanele care sunt interesați în limba programul de administrare și management; - Persoanele care sunt interesate de cercetare în domeniul lingvisticii aplicate. Distinctive Caracteristici de organizare și academice ale Programului - Un mic model de grup, să garanteze un mediu de învățare interactivă; - O combinație de online și interacțiune față-în-față cu profesori și studenți; - Trei perioade de rezidență de vară în campus în Klaipeda; - Un cadru natural de muncă Practică în timpul Institutul de vara limba la LCC;... [-]