Studii de MA în Lituania

Vezi Cele Mai Bune Masterate în Arte în Lituania 2017/2018

Masterat

Un MA reprezintă o diplomă de masterat oferită studenților care au terminat un program de studii legat de științe umane sau arte, precum istorie, comunicații, filosofie, teologie sau limba engleză. Un Masterat în Arte necesită de obicei cursuri teoretice, cercetare și examene scrise.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Solicită Informații Programe de MA Cea Mai Bună în Lituania 2017/2018

Citește Mai Mult

Masterat în TESOL

LCC International University
Campus Cu normă întreagă 4 semestre January 2018 Lituania Klaipeda

Master în programul de TESOL de la Universitatea Internațională LCC este orientat spre un public larg. Acesta este conceput pentru cei care sunt dispuși să aprofundeze cunoștințele lor de lingvistică aplicată, precum și cei care doresc o cunoaștere aprofundată a metodelor de predare de limbi străine și aplicarea lor practică în contexte internaționale. [+]

Programele de masterat în TESOL sunt comune în multe părți ale lumii, dar sunt noi pentru Lituania. Acest program internațional urmează trei principii cheie: cunoștințe lingvistice teoretice, aplicate de cercetare științifică, precum și utilizarea practică a teoriei și cercetării. Nucleul acestui program constă în sociolingvistică și lingvistică, care sunt combinate cu pedagogia management și limba de predare.

Facultatea Mărturii de la LCC International University pe Vimeo.

O MA în programul de TESOL de la Universitatea Internațională LCC este orientat spre un public larg. Acesta este conceput pentru cei care sunt dispuși să aprofundeze cunoștințele lor de lingvistică aplicată, precum și cei care doresc o cunoaștere aprofundată a metodelor de predare de limbi străine și aplicarea lor practică în contexte internaționale. În special, programul este conceput pentru: - cadre didactice de liceu care doresc să îmbogățească competența lor profesională și metodologică; - Persoanele care au primit gradul lor de licență și doresc să urmeze o carieră în predarea limbii engleze într-o lume din ce în ce mai multe limbi; - Persoanele care sunt interesați în limba programul de administrare și management; - Persoanele care sunt interesate de cercetare în domeniul lingvisticii aplicate. Distinctive Caracteristici de organizare și academice ale Programului - Un mic model de grup, să garanteze un mediu de învățare interactivă; - O combinație de online și interacțiune față-în-față cu profesori și studenți; - Trei perioade de rezidență de vară în campus în Klaipeda; - Un cadru natural de muncă Practică în timpul Institutul de vara limba la LCC;... [-]