Program de Masterat în Arte în Beirut Liban

Programe de Masterat în Arte de Top în Beirut Liban 2017/2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Numit Liban, oficial Republica Libaneză. Se găsește în Marea Mediterană de Est. Mulți oameni din țară au acces la educație, care este, în principiu structurat în educația de bază, primar și secundar, precum și terțiară.

Includerea multe instituții de învățământ descrie ca Beirut este centrul de educație și învățare pe tot Libanul. În valoare de vizionarea site-uri de arhitectură și disponibilitatea de diverse instituții de învățămînt atestă succesul educațional Beirut 's în Liban.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Beirut în Liban 2017/2018

Citește Mai Mult

Master în Predarea Limbii Engleze Ca Limba Straina

Lebanese International University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii October 2017 Liban Beirut

Metodologia de predare este tradusă în strategii de predare, care sunt, teoretic, un sunet, dar practic și ușor de utilizat. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Beirut Liban. Master în Predarea limbii engleze ca limba straina Programul include următoarele cursuri: Sociologia Educației Acest curs analizează problemele și problemele cu care se confruntă sistemele de învățământ din întreaga lucrare ca rezultat al forțelor economice, sociale, politice și culturale la nivel mondial, din punct de vedere sociologic comune. Probleme legate de politica, guvernarea, finanțarea, furnizarea, procese, și rezultatele sistemelor educaționale pentru grupurile sociale aflate diferit, vor fi descrise și analizate în contexte internaționale, regionale, naționale și locale. Integrarea tehnologiei în educație Acest curs explorează strategii de integrare de tehnologie în educație, și pregătește viitorii profesori să folosească tehnologia ca un instrument puternic pentru a spori de învățare. Cursul prezintă, de asemenea, o imagine de ansamblu a unor teorii de învățare și implicarea lor în învățare, și analizează diferite tehnologii care pot fi utilizate în domeniul educațional, inclusiv mass-media vizuale, mass-media audio, instrumente informatice, resurse internet, aplicații multimedia, software și de instruire. Adv. Metode de predare Cursul se conectează două domenii în educație Una este cercetarea cu privire la modul de predare învățare influente, care include o gamă largă de studii pe teme cum ar fi profesor și elev de gândire, vederi constructiviste de învățare, predare de înțelegere, și importanța interacțiunii sociale în procesul de învățare . Predarea metodologiei, al doilea domeniu abordat în acest curs, este tradusă în strategii de predare, care sunt, teoretic, un sunet, dar practic și ușor de utilizat. [-]