Program de Masterat în Arte în Creta Grecia

Programe de Masterat în Arte de Top în Creta Grecia 2017/2018

Masterat

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Grecia, oficial Republica Elenă, sau Hellas așa cum a solicitat de la cele mai vechi timpuri, este o țară din Europa de Sud-Est. În conformitate cu recensământul din 2011, populația Greciei 's este de aproximativ 11 milioane de euro.

Creta locul ca fiind cea mai mare dintre insulele grecești, în ceea ce privește populația și dimensiunea. Este o parte esențială a economiei naționale bogată în cultură și patrimoniu greacă. Este renumit pentru varietatea largă de flori și specii de pasari.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Creta în Grecia 2017/2018

Citește Mai Mult

Ma Comunicare La Nivel Mondial

Tilburg University
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Grecia Creta

Global Communication este o reînnoită, pe deplin piesa învățat limba engleză a programului de Master în Studii de Cultură. Vei invata sa inteleaga provocarile de comunicare ale vieții în vremuri de globalizare și superdiversity, modul în care această comunicare între culturi și sub-culturi afectează oamenii care se referă, precum și modul în care educația și elaborarea de politici pot îmbunătăți aceste contacte și de a facilita colaborarea. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Creta Grecia. comunicare globală Global Communication este o reînnoită, pe deplin piesa învățat limba engleză a programului de Master în Studii de Cultură. Vei invata sa inteleaga provocarile de comunicare ale vieții în vremuri de globalizare și superdiversity, modul în care această comunicare între culturi și sub-culturi afectează oamenii care se referă, precum și modul în care educația și elaborarea de politici pot îmbunătăți aceste contacte și de a facilita colaborarea. De ce Comunicare Global in Tilburg? Viața modernă este grav afectat de globalizare. Între leagăn și mormânt întâlnim mii de situații în care interacționăm cu oameni care nu împărtășesc același fundal. Suntem mai mobili, nu stau în același loc și contactele noastre de zi cu zi se întind mai multe grupuri sociale diferite. În plus, internetul ne oferă acces nelimitat la oameni și informații și ne permite să comunice fără a fi constrâns de timp și de loc. Aceste aspecte ale globalizării si voi societăți "superdiverse". Condiții de viață și colaborarea într-o astfel de lume superdiverse necesită un repertoriu comunicativ flexibil și expansiv. Prin urmare, acest program de master vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a: Deveni sensibil la variația comportamentului comunicativ între grupurile sociale și între diferite setări, inclusiv offline și moduri on-line de comunicare. Să înțeleagă fenomenele la care globalizarea le dă naștere, precum și modul în care oamenii să dobândească și să folosească abilitățile de comunicare de care au nevoie pentru a reuși. Să dezvolte educația și politica de îmbunătățire... [-]