Program de Masterat în Arte în Paderborn Germania

Programe de Masterat în Arte de Top în Paderborn Germania 2017/2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Paderborn este un oraș în statul Renania de Nord-Westfalia, Germania. Acesta este capitala districtului Paderborn. Acesta găzduiește multe din întreprinderile industriale din Germania, precum și companii de tehnologie a informației. Cel mai vechi și principala universitate din oraș este la Universitatea din Paderborn.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Paderborn în Germania 2017/2018

Citește Mai Mult

MasterCard Achiziții și Logistică De Management

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
Campus Cu normă întreagă 31 luni October 2017 Germania Paderborn

Master Programul de Aprovizionare și Logistică de management * cu gradul de "Master of Arts" (MA) pregătește studenții bine înainte de a [+]

Studii Part-time pentru un Master of Arts

Gradul de master programe Aprovizionare și Logistică de management * cu gradul "Master of Arts" (MA) pregătește pe studenți bine înainte de aceasta, în Ambele companii nivel național și internațional funcție executivă responsabilă în domeniul percep Aprovizionare și Logistică. Aprofundarea educație de afaceri existente și completează studenților cu subiect specific, salariu complet metodic și cunoștințe praxistauglichem. Acest lucru este cu atât mai important mai târziu, deoarece acestea merită să rol important ca o legătură interdisciplinară în managementul întreprinderilor. Pentru aceasta, ei au nevoie de o viziune holistică de decizii de afaceri, ei dezvoltă prin programul de master. Această calificare este din ce în holistică a cererii pe piața muncii și forme de bază importantă pentru învățarea la locul de muncă. * În prezent, în procesul de acreditare... [-]