Program de Masterat în Arte în Mainz Germania

Programe de Masterat în Arte de Top în Mainz Germania 2017/2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. O diplomă de master 's pregătește pe elevi pentru a conduce sau de a gestiona. O diplomă de master 's pregătește, de asemenea, o persoană pentru o serie de preocupări prin studii de specialitate a unui câmp.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

În timpul erei a Sfântului Imperiu Roman, Mainz a fost capitala a electoratului de Mainz. Astăzi, aceasta este capitala de stat din Renania-Palatinat, Germania. Acesta este acasa, la mai mult de 200.000 de locuitori. Acesta este acasa, la 3 universități principale din acea regiune.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Mainz în Germania 2017/2018

Citește Mai Mult

Master (MA), în Administrarea Afacerilor Internaționale și A Comerțului Exterior

University of Applied Sciences Worms
Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2017 Germania Mainz

Aici, modulele IBA International, IBA Comerț Exterior și Leadership de competență oferă posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor pe baza gradului de licență pentru o carieră în afaceri internaționale. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Mainz Germania. Conținutul și structura 1 | Semestrul 1: Achiziția de elemente de bază ale comerțului global 2 | Semestrul 2: specializare în cinci din fiecare Vertiefungsfächer oferit 3 | 3 semestru: teza de masterat, de preferință într-o companie 1 | Primul semestru al anului este utilizat pentru plasarea elementelor de bază ale acțiunii globale. Aici, modulele IBA International, IBA Comerț Exterior și Leadership de competență oferă posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor pe baza gradului de licență pentru o carieră în afaceri internaționale. Elevii vor dezvolta o înțelegere globală a interacțiunii dintre mediile de afaceri micro și macro și opțiuni strategice de acțiune în modulul IBA International. Prin modulul IBA Comerț Exterior, studenții vor fi în măsură să ia decizii strategice și operaționale, în plus față de comerț exterior cu succes. Cerințele privind aptitudinile de conducere ale viitorilor manageri este susținută de modulul tripartit de conducere Competență proiect de lege. Acesta oferă studenților abilități de a lega cu succes cunoștințele teoretice cu acțiunile concrete de management. 2 | Pentru elementele de bază ale cursului este un circuit reglat profesional interpretează modulele de specializare. Acestea reprezintă o parte, o depresiune economică externă și modernă, pe de altă parte, ele reflectă activitățile relevante ale lanțului valoric al unei companii internaționale. Elevii pot, în funcție de calificarea necesară pentru a viza cinci dintre cursurile de specializare sunt oferite în fiecare spectacol. O astfel de specializare apare în special printre aspectele legate de carieră utile și necesare, din... [-]