Program de Masterat în Arte în Renania Palatinat Germania

Programe de Masterat în Arte de Top în Renania Palatinat Germania 2017/2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Renania Palatinat este un stat în Germania, care are în jur de 4 milioane de oameni. Coloana vertebrală economică este în agricultură, statul este producător de vin de frunte din țară. Ea are numeroase universități și alte instituții de învățământ superior împrăștiate în jurul districtele sale 24.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Renania Palatinat în Germania 2017/2018

Citește Mai Mult

Master (MA), în Administrarea Afacerilor Internaționale și A Comerțului Exterior

University of Applied Sciences Worms
Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2017 Germania Mainz

Aici, modulele IBA International, IBA Comerț Exterior și Leadership de competență oferă posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor pe baza gradului de licență pentru o carieră în afaceri internaționale. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Renania Palatinat Germania. Conținutul și structura 1 | Semestrul 1: Achiziția de elemente de bază ale comerțului global 2 | Semestrul 2: specializare în cinci din fiecare Vertiefungsfächer oferit 3 | 3 semestru: teza de masterat, de preferință într-o companie 1 | Primul semestru al anului este utilizat pentru plasarea elementelor de bază ale acțiunii globale. Aici, modulele IBA International, IBA Comerț Exterior și Leadership de competență oferă posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor pe baza gradului de licență pentru o carieră în afaceri internaționale. Elevii vor dezvolta o înțelegere globală a interacțiunii dintre mediile de afaceri micro și macro și opțiuni strategice de acțiune în modulul IBA International. Prin modulul IBA Comerț Exterior, studenții vor fi în măsură să ia decizii strategice și operaționale, în plus față de comerț exterior cu succes. Cerințele privind aptitudinile de conducere ale viitorilor manageri este susținută de modulul tripartit de conducere Competență proiect de lege. Acesta oferă studenților abilități de a lega cu succes cunoștințele teoretice cu acțiunile concrete de management. 2 | Pentru elementele de bază ale cursului este un circuit reglat profesional interpretează modulele de specializare. Acestea reprezintă o parte, o depresiune economică externă și modernă, pe de altă parte, ele reflectă activitățile relevante ale lanțului valoric al unei companii internaționale. Elevii pot, în funcție de calificarea necesară pentru a viza cinci dintre cursurile de specializare sunt oferite în fiecare spectacol. O astfel de specializare apare în special printre aspectele legate de carieră utile și necesare,... [-]