Program de Masterat în Arte în Idstein Germania

Programe de Masterat în Arte de Top în Idstein Germania 2017/2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Cu o populație de peste 20.000 de locuitori, Idstein este un oraș situat în Darmstadt în statul de Hesse, Germania. Ea are mai multe instituții private, publice, și de stat de învățământ superior.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Idstein în Germania 2017/2018

Citește Mai Mult

Ma In Marketing Sustenabile și De Conducere

Fresenius University of Applied Sciences
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 6 semestre October 2017 Germania Idstein + 1 mai mult

O diplomă de master în Marketing durabilă și conducere de la recunoscută oficial Universitatea de Stiinte Aplicate Fresenius vă oferă o bază unică în Germania, pentru a vă ajuta să atinge obiectivul dvs. profesional de deschidere a noi piețe și grupuri de clienți prin intermediul management corporativ susținută. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Idstein Germania. Oferte moderne teoria de management cu mult mai mult decât profituri doar financiare. Responsabile Planurile de gestionare corporativă și organizează fluxurile complexe de bunuri, energie, de date și de finanțare, în contextul provocărilor sociale, ecologice, economice și globale. Idei verzi și cifre negre sunt, prin urmare, obiective corporative complementare care pot fi obținute prin utilizarea instrumentelor de marketing durabile. Alături de subiecte de afaceri elementare, curriculum-ul include, de asemenea interdisciplinare materialului general de învățare din domeniile de management și marketing. Va dobândi în plus soft skills, cum ar fi de comportament de conducere și etică, și să învețe despre corelații economice globale. Durabilitatea nu este o tendință la modă, dar este un "trebuie să" pentru toate întreprinderile globale și germane în viitor, dacă vor să proteja și dezvolta avantajele lor competitive. Gestionarea durabilă necesită un nou mod de gândire în dimensiuni necunoscute. Noutatea sustenabilității și relevanța sa pentru companii la situația în care predomină astăzi va dezlănțui o cerere unrelentingly puternic pentru profesioniști cu înaltă calificare și directori din acest sector, care pot fi acoperite numai pe plan intern. Datorită profilului extins competență interdisciplinară care cuprinde competențe tehnice, metodice și sociale, masteranzi care se concentrează pe domeniul sustenabilității nu va găsi numai oportunități de carieră în toate segmentele de afaceri din achizițiile și logistica până la producție, precum și în contabilitate și de marketing , dar va fi, de asemenea, mult căutate de parteneri pentru consultanță corporative. Acest spectru larg de posibilități de... [-]