Program de Masterat în Arte în Kotka Finlanda

Programe de Masterat în Arte de Top în Kotka Finlanda 2017/2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Kotka este un oraș important port la gura de vărsare a râului Kymi în Finlanda. Acesta este situat pe coasta de Golful Finlandei. Ea are peste 50.000 de locuitori.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Kotka în Finlanda 2017/2018

Citește Mai Mult

Maestru Al Culturii Si Artelor - Proiectare

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Online şi campus combinate 3 semestre August 2018 Finlanda Kouvola Kotka Mikkeli + 1 mai mult

Domeniul de aplicare al programului de gradul este de 60 cr, dintre care 30 CR este pentru teza proiectului de dezvoltare. Studiile de ultima aproximativ 1.5 ani [+]

Master Of Cultura si Arte - Proiectare

Mai mare Universitatea de Stiinte Aplicate diploma in design

Domeniul de aplicare al programului de gradul este de 60 cr, dintre care 30 CR este pentru teza proiectului de dezvoltare. Studiile de dura aproximativ 1,5 ani.

Limba de predare este engleza. Studiile vor începe în toamna anului 2012, 18 de locuri de studenți.

Program de gradul este desemnat pentru studenții care au un grad de licență, fie în design industrial, tehnologie, afaceri, arhitectura de interior sau de altă natură aplicabile grad academic, împreună cu un minim de trei ani de experiență de lucru de viață după finalizarea gradul lor de licență. ... [-]