Program de Masterat în Arte în Joensuu Finlanda

Programe de Masterat în Arte de Top în Joensuu Finlanda 2017/2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Joensuu este situat în regiunea de est a Finlandei. Acesta este un municipiu în Carelia de Nord, cu o populatie de peste 70.000 de oameni. Acesta este acasa, la Universitatea din Joensuu.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Joensuu în Finlanda 2017/2018

Citește Mai Mult

De Master în Limba Engleză și Cultură

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Campus Cu normă întreagă 2 - 2 anii August 2018 Finlanda Joensuu

Acest program, a predat în întregime în limba engleză și care vizează solicitanții internaționale, încearcă să ofere o oportunitate de a studia limba engleză la o varietate de ... [+]

MDP în limba și cultura engleză

 

Acest program, a predat în întregime în limba engleză și care vizează solicitanții internaționale, încearcă să ofere o oportunitate de a studia limba engleză dintr-o varietate de perspective literare și lingvistice. Gradul este format din cursuri și o teză de cercetare. Obiectivele programului includ înțelegerea în profunzime a multifacetedness studiilor contemporane limba engleză; cresterea gradului de constientizare de dezbateri cheie în lingvistică contemporane și studii literare; și capacitatea de a desfășura activități de cercetare independente. Există mai generale 10 locuri de studiu disponibile pentru studenții internaționali. În timpul studiilor, studenții se vor specializa în lingvistică sau de studii literare și culturale. Departamentul a zonelor de putere recunoscute pe plan internațional, atât lingvistică și studii literare. În lingvistică, acestea includ dialectologie, contactati limba, variație limbă și schimbările, pragmatică, și bilingvismul. În studiile literare și culturale, zone de puterea Departamentului includ literatura postcoloniale și etnică, literatura americană, ficțiune populară, și ficțiune contemporană.... [-]