Program de Masterat în Arte în Copenhaga Danemarca

Programe de Masterat în Arte de Top în Copenhaga Danemarca 2017/2018

Masterat

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Danemarca, oficial Regatul Danemarcei, este un stat suveran din Europa de Nord, situat la sud-vest de Suedia, la sud de Norvegia, și marginita la sud de Germania.

Situat pe coasta de est a Insulei Zealand, se întinde pe o parte din Amager este orașul Copenhaga. Aceasta este capitala Danemarcei, cu o populație de peste 1 milion de locuitori. Ea are numeroase universități publice și private.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Copenhaga în Danemarca 2017/2018

Citește Mai Mult

Ma în Antropologie A Educației și A Globalizării

Aarhus University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2017 Danemarca Copenhaga Aarhus + 1 mai mult

Educație, învățare și cunoaștere sunt larg recunoscute ca prim șoferi în lumea noastră în schimbare rapidă a mobilității globale. Ele sunt, de asemenea, procesele care construiesc șanse egale, dezvoltarea economică și cetățenie - în nord cât și din sud. MA în Antropologie de Educație și globalizare la Universitatea din Aarhus este unică în care oferă o înțelegere în profunzime a modurilor în care educația, învățarea și cunoștințele sunt negociate și gestionate în viața de zi cu zi, în diferite contexte - dincolo de granițele naționale și culturale. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Copenhaga Danemarca. EDUCAȚIE, cunoaștere și învățare ÎNTR-O LUME ÎN SCHIMBARE RAPIDE Educație, învățare și cunoaștere sunt larg recunoscute ca prim șoferi în lumea noastră în schimbare rapidă a mobilității globale. Ele sunt, de asemenea, procesele care construiesc șanse egale, dezvoltarea economică și cetățenie - în nord cât și din sud. MA în Antropologie de Educație și globalizare la Universitatea din Aarhus este unică în care oferă o înțelegere în profunzime a modurilor în care educația, învățarea și cunoștințele sunt negociate și gestionate în viața de zi cu zi, în diferite contexte - dincolo de granițele naționale și culturale. STUDIU ÎN COPENHAGA Programul, care se bazează la campusul Emdrup de la Copenhaga, este conceput pentru studenții care doresc o formare avansată în abordările antropologice practicii educaționale și de prelucrare în setările diverse cum ar fi instituțiile de învățământ, locurile de muncă, și societatea civilă. Facultatea de predare sunt toți cercetători activi, iar acest lucru înseamnă că un dialog fructuos a fost dezvoltat între tradițiile antropologice și educaționale de anchetă, ceea ce duce spre noi arene de studiu. Folosind metode de cercetare etnografice și comparații interculturale, programul analizează practicile specifice (locale) de educație și cunoaștere în legătură cu ample contexte sociale și culturale (la nivel mondial). TRADIȚIONALE ȘI INOVATOR Programul oferă o platformă unică pentru a explora o serie de teme și site-uri de pe tot globul educaționale tradiționale și inovatoare. Printre acestea se numără socializarea copiilor și educația, migrația educațională, multiculturalismul și noi forme de cetățenie,... [-]